PIVOVAR CHMELNICE - Napajedla

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Chmelnice se nachází v městečku Napajedla, kousek od Otrokovic, Kroměříže, Uherského Hradiště a Zlína.

V blízkosti cyklostezky podél Baťova kanálu.

Hotel, Pension, restaurace, wellness, minipivovar, nádherný sál, školící místnost, dětské hřiště - to vše je skvělým místem pro odpočinek, svatby, školení, rodinné oslavy, firemní večírky, divadelní představení, koncerty...

Hotel a Pension nabízí vkusně zařízené pokoje. V hotelu najdete 10 pokojů, v Pensionu je pokojů 14. Hotel celoročně nabízí ubytování ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s možností přistýlky.

Snídaně se podávají v restauraci hotelu Chmelnice.

U hotelu je veřejné parkovací stání. K pensionu náleží parkoviště soukromé.

K dispozici jsou dětské postýlky.

PIVOVAR CHMELNICE ubytování v hotelu

HOTEL: Všechny pokoje jsou vkusně zařízené, mají velké pohodné postele, jsou klimatizované a mají vlastní sociální zařízení. Pokoje jsou vybaveny televizí, trezorem, minibarem, fénem, hotelovou kosmetikou. Internetové připojení je v celém objektu zdarma. V hotelu je výtah. Kouření je povoleno pouze na zahrádce restaurace nebo společné terase.

PENSION: Pension je otevřen v srpnu 2022, pokoje jsou vkusně zařízené nábytkem na míru, dřevěnou podlahou, klimatizované, mají vlastní sociální zařízení. Pokoje jsou vybaveny televizí, miniledničkou, kávovarem, fénem, hotelovou kosmetikou. Internetové připojení je zdarma. V celém objektu je zákaz kouření.

Recepce

Hotel i Pension mají bezkontaktní recepci.

Gastronomie

K dispozici hotelovým hostům je naše restaurace, kde vás čeká menu plné vyzkoušených domácích receptů a nápadů. Nenechte si ujít polední nabídky i speciality našich šéfkuchařů. Venkovní zahrádka zve k posezení a ochutnání piva z našeho minipivovaru.

Do restaurace se vejde až 80 osob, na letní zahrádce máme 50 míst. Tak jako si vaříme vlastní pivo, připravujeme domácí limonády, pečeme pro vás moučníky a chléb, tak v kuchyni začínají pomalu taženými vývary a pečenými masy a žebírky. Vše od začátků, bez kompromisů a v nejvyšší kvalitě.

Okolí hotelu a Napajedla

V blízkosti se nachází cyklostezka podél Baťova kanálu. V okolí 20-30 km je spoustu vyhledávaných turistických cílů. Na své si přijdou cyklisti, turisti i rodiny s dětma.

Rezervovat ubytování v PIVOVAR CHMELNICE - Napajedla

Nejbližší ubytování v Napajedlech a okolí

Ubytování Napajedla

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah