APARTHOTEL NA KLENICI - Mladá Boleslav

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Vítejte v Aparthotelu Na Klenici! V našich stylových apartmánech Vám nabízíme krátkodobé i dlouhodobé ubytování s pocitem domova a prvotřídní hotelový servis. To vše na překrásném místě v historickém podhradí přímo vedle pivovaru.

Právě se nacházíte v areálu bývalé továrny s 300 letou historií. Aparthotel Na Klenici a jeho 14 velkoryse vybavených apartmánů v moderním designu s názvy dle místní historie je místem, kde svůj pobyt strávíte v klidu a pohodlí. Ať už jste u nás pracovně či soukromě, v prostorách Café Bistra si vychutnáte domácí bufetové snídaně s kouzelným výhledem přímo na Mladoboleslavský hrad. Specialitou je umístění přímo u pivovaru, kam jste srdečně zváni na skvělé jídlo a pivo jako řemen.

APARTHOTEL NA KLENICI ubytování v hotelu

Dvoulůžkový apartmán COMFORT s manželskou postelí. K vybavení této kategorie patří nejen pohodlná dvoupostel s kvalitní matrací, ale i barový stůl a kompletní kuchyňský kout se vším potřebným včetně kávovaru Nespresso a minibaru s pivem jako řemen z eMBe pivovaru. Užijte si Váš pobyt s dotekem historie v apartmánech Sladovnické humno, Sýpka a Černá kuchyně.
Jednolůžkový apartmán s rozkládací pohovkou. Naší specialitou je bezbariérové studio Škrobárna, k jehož vybavení patří pohodlná postel s kvalitní matrací, rozkládací pohovka, sociální zařízení pro handicapované, kompletně vybavený kuchyňský kout s jídelním stolem a kávovar Nespresso. Užijte si pobyt s výhledem na řeku Klenici přímo z útulného balkonu s posezením.
Apartmán SUPERIOR pro dva s rozkládací pohovkou. K vybavení této kategorie patří nejen pohodlná dvoupostel s kvalitní matrací a rozkládací pohovka, ale i kompletně vybavená kuchyňská linka s jídelním stolem, kávovarem Nespresso a pracovní stůl. Užijte si pobyt s dotekem historie v apartmánech Cukrovar, Koželužna, Mýdlárna, Tovární komín, Sklenářská dílna, Úkryt, Studna nebo Kovárna.
Dvoulůžkový apartmán DELUXE s rozkládací pohovkou a terasou. V luxusních studiích Pivovar a Tovární hala s prostornou terasou a výhledem na Mladoboleslavský hrad najdete nejen pohodlnou dvoupostel s kvalitní matrací a rozkládací pohovku, ale i kompletně vybavený kuchyňský kout s jídelním stolem, kávovar Nespresso a pracovní stůl. Užijte si pobyt a srdečně Vás zveme na skvělé jídlo a pivo jako řemen do eMBe pivovaru.

Gastronomie

Naší specialitou je umístění přímo u eMBe pivovaru, kam jste srdečně zváni na skvělé jídlo a pivo jako řemen.

Okolí hotelu a Mladá Boleslav

​Jen pár kroků od Mladoboleslavského hradu. Aparthotel má vynikající polohu poblíž centra Mladé Boleslavi, a zároveň nedaleko závodu ŠKODA AUTO. V pěší vzdálenosti je lesopark Štěpánka, který kromě procházek nabízí běžecké trasy, cyklostezky a tenisové kurty. Na kraji lesoparku se nachází městský bazén s plaveckými drahami a aquaparkem.

Rezervovat ubytování v APARTHOTEL NA KLENICI - Mladá Boleslav

Nejbližší ubytování v Mladé Boleslavi a okolí

Ubytování Mladá Boleslav

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah