HOTEL HELADA - Mladá Boleslav

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Moderní ubytování v Mladé Boleslavi v hotelu Helada je vhodné pro krátkodobé i pro dlouhodobé pobyty. Nabízíme ubytování v Mladé Boleslavi necelých 50 km od Prahy. Hotel Helada má k dispozici celkem 10 pokojů typu double a apartmán a je nekuřácký. Hotel byl dokončený na podzim roku 2008.

Hotel umožňuje také využití salonku pro 15 osob, který je určen pro firemní školení a akce, prezentace, přednášky, semináře, obchodní jednání, teambuildingové akce či malé rodinné oslavy. Během trvání akce hotel zajistí obsluhu hostů nebo předem připraví občerstvení dle požadavků hosta. Salonek je vybaven promítacím plátnem, HiFi soustavou s CD přehrávačem, Wi-Fi a klimatizací.

HOTEL HELADA ubytování v hotelu

Hotel nabízí ubytování v pokojích a apartmánech vybavených klimatizací, telefonem, TV se satelitem, Wi-Fi, kuchyňskou linkou se zabudovanou sklokeramickou varnou deskou, mikrovlnou troubou a lednicí. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou s toaletou a sprchovým koutem.

Recepce

non-stop

Gastronomie

Hotelové snídaně jsou podávány formou švédských stolů. Ke snídani si můžete vychutnat kávu filtrovanou, rozpustnou, ale i expresso. Sýry a uzeniny se snažíme pro Vás vybírat v nejvyšší kvalitě.

Rezervovat ubytování v HOTEL HELADA - Mladá Boleslav

Nejbližší ubytování v Mladé Boleslavi a okolí

Ubytování Mladá Boleslav

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah