HOTEL PLAZA - Mladá Boleslav

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Plaza je moderní čtyřhvězdičkový hotel nacházející se v klidné části města Mladé Boleslavi v sousedství chráněné oblasti přírodního parku Radouč. Poloha hotelu je velmi výhodná vzhledem k dostupnosti do podniku Škoda Auto.

Moderní 4hvězdičkový Hotel Plaza se nachází v klidné části města Mladá Boleslav v sousedství chráněné oblasti přírodního parku Radouč. Poloha hotelu je velmi výhodná vzhledem k dostupnosti do podniku Škoda Auto.

Všechny prostorné, nadstandartně vybavené pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou nebo vanou, vysoušečem vlasů, dále jsou pokoje vybaveny satelitní TV s plochou obrazovkou, minibarem a příslušenstvím pro přípravu kávy a čaje zdarma.

Hotel nabízí neplacené parkoviště, bezuplatné vysokorychlostní WIFi připojení a nepřetržitě otevřenou recepci

Pro hotelové hosty jsou každé ráno připraveny bohaté snídaně podávané formou bufetu, V týdnu 7-10, o víkendu 8-10h.

Součástí hotelového komplexu je i luxusní salon, který nabízí hostům služby kadeřnictví, solária, masáží a kosmetiky.

HOTEL PLAZA ubytování v hotelu

Všech 34 hotelových pokojů typu single, double a apartmán je vybaveno LCD televizí se satelitem, telefonem, wi-fi vysokorychlostním bezdrátovým připojením k internetu. Připojení na internet je zdarma bez jakéhokoliv omezení po celou dobu ubytování. Koupelny jsou vybaveny vanou nebo sprchovým koutem a vysoušečem vlasů.

Recepce

Recepce je pro hosty otevřena non stop.

Gastronomie

Pro hotelové hosty jsou připraveny každé ráno bohaté snídaně podávané formou bufetu od 7:00 do 10:00, o víkendu 8-10h a nabízí rozmanitý výběr studených a teplých pokrmů a nápojů.

Restaurace:

Restaurace EL NIŇO vychází ze svěžího gastronomického konceptu pro náročného hosta 21. století a podává moderní pokrmy doplněné nabídkou místních i mezinárodních vín. V teplejších měsících je možné využít venkovní terasu.

Kavárna:

Trendy kavárna NEJEN KAFÉ servíruje domácí raw sladké a slané zákusky, přírodní a veganské limonády a výběrovou kávu pražírny Nordbeans.

Okolí hotelu a Mladá Boleslav

Mladoboleslavsko je pojem, který snad v každém z nás vyvolá myšlenku na automobily značky ŠKODA. To však není zdaleka vše, co může nabídnout tato část České republiky. Od nepaměti to byl kraj bohatý nejen úrodnou krajinou, hlubokými lesy a rybnatými vodami, ale v průběhu uplynulých staletí se stal také místem s nespočtem architektonických památek. Statutární město Mladá Boleslav leží zhruba 55 kilometrů severovýchodně od hlavního města Prahy. V současné době zde žije přes 45 tisíc obyvatel. Zhruba třetina z nich je zaměstnaná v automobilce Škoda. Pro zájemce o historii i současnost výroby automobilů s okřídleným šípem stojí za návštěvu Škoda Auto Muzeum.

Rezervovat ubytování v HOTEL PLAZA - Mladá Boleslav

Nejbližší ubytování v Mladé Boleslavi a okolí

Ubytování Mladá Boleslav

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah