HOTEL ZLATÝ KOHOUT - Mladá Boleslav

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Zlatý kohout se nachází v historickém centru města Mladá Boleslav. Hotel vznikl z původně měšťanského domu ze 14. století rekonstrukcí v roce 1994. Hotel poskytuje komfortní a stylové ubytování v atmosféře rodinného podniku.

Pro vaše firemní prezentace navíc nabízí náš hotel salonek pro 25 osob. Pro pohoštění můžete využít služeb naší restaurace, která nabízí velké množství specialit a lze ji využít i pro pořádání oslav.

Komfortně zařízené pokoje skýtají stylové ubytování. Pokoje jsou zařízeny stylovým nábytkem a vybavením. Stylové ubytování si můžou dopřát i domácí zvířátka, kteří jej mají samozřejmě zdarma. Stylové ubytování pro naše návštěvníky zajišťujeme také formou polopenze.

HOTEL ZLATÝ KOHOUT ubytování v hotelu

Veškeré pokoje jsou vybaveny TV se satelitem, minibarem a samostatnou koupelnou a WC, rychlé wifi zdarma, hotelový parkovací dům s kamerovým systemem nonstop zdarma, hotel otevřen NONSTOP

Gastronomie

Restaurace ve sklepení hotelu Zlatý kohout nabízí lahodné speciality naší kuchyně, samozřejmostí je oddělená kuřácká a nekuřácká část. Restaurace disponuje venkovní letní zahrádkou, volným připojením k Wi-Fi a velkou LCD obrazovkou s jukeboxem. Prostory restaurace jsou ideální pro svatební hostiny, firemní večírky, pořádání oslav a další společenské akce.

Pořádání oslav je možné v prostorách restaurace. Pro pořádání oslav poskytneme pohoštění z širokého výběru jídel a nápojů.

Okolí hotelu a Mladá Boleslav

Okolí města Mladá Boleslav je turisticky mimořádně atraktivní, neboť v blízkosti najdete Český ráj, Máchovo jezero a nesčetné množství historických památek, hradů a zámků.

Hotel Zlatý kohout Mladá Boleslav hostil řadu významných hostů, z nichž můžeme jmenovat prezidenta Václava Klause, herce Tatianu Vilhelmovou a Petra Jančaříka či kapely Nazareth a Uriah Heep.

Rezervovat ubytování v HOTEL ZLATÝ KOHOUT - Mladá Boleslav

Nejbližší ubytování v Mladé Boleslavi a okolí

Ubytování Mladá Boleslav

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah