UNESCO PRAGUE APARTMENTS - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Ubytujte se v nádherném apartmánu přímo v srdci Prahy. Historická památka jedna vedle druhé, malebné obchůdky, stylové kavárny a restaurace, vyhlášené kluby, divadla, poetická Vltava i překrásné parky... Přichystali jsme pro Vás plně zařízené apartmány. Nezáleží na tom, jestli si zvolíte 3lůžkové ubytování nebo velký 4pokojový apartmán, všude na Vás čeká prostorný obývací pokoj, útulná ložnice, kuchyň plná spotřebičů i příjemná koupelna. Po dobu pobytu Vám bude také k dispozici televize s plochou obrazovkou a Wi-Fi zdarma.

UNESCO PRAGUE APARTMENTS ubytování v apartmánu

Přichystali jsme pro Vás plně zařízené apartmány. Nezáleží na tom, jestli si zvolíte 3lůžkové ubytování nebo velký 4pokojový apartmán, všude na Vás čeká prostorný obývací pokoj, útulná ložnice, kuchyň plná spotřebičů i příjemná koupelna. Po dobu pobytu Vám bude také k dispozici televize s plochou obrazovkou a Wi-Fi zdarma. V našich apartmánech naleznete vše, co budete potřebovat, ikdyž se v Praze zdržíte déle než jen pár dní. S sebou si můžete vzít i svého čtyřnohého miláčka. Samozřejmostí je online check-in a služby recepce 24/7.

Recepce

Samozřejmostí je online check-in a služby recepce 24/7.

Okolí apartmánu a Praha

100 věží, 100 zážitků, 100 krásných chvil Otevřete Praze své srdce. Nechte na sebe působit její magickou sílu, vnímejte každé zákoutí Starého Města, poddejte se ruchu ulic. Užívejte si historii i kulturu naplno. Tep života hlavního města ucítíte hned, jak vkročíte do ulic.

Rezervovat ubytování v UNESCO PRAGUE APARTMENTS - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah