HOTEL U ŠUTERŮ - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto
  • Praha (828)
  • >>> Josefov (148)
  • >>> HOTEL U ŠUTERŮ - Praha

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel U Šuterů je příjemný malý hotel ležící v centru Prahy a vzdálen pouze 100 metrů od známého Václavského náměstí. První záznamy o budově současného hotelu jsou monitorovány z roku 1383 a ukázka gotické architektury je dodnes zachována v prostorách restaurace, sklepení i ve většině pokojích. Většina památek je snadno dostupná pěšky.
Ubytování
Hotel U Šuterů nabízí pohodlné ubytování v dvoulůžkových pokojích až čtyřlůžkových pokojích. V roce 2015 byly pokoje hotelu zrekonstruovány a nyní jsou nově zařízeny stylovým nábytkem, který je citlivě zakomponován do gotické podoby interiéru budovy. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu s fénem a jsou vybaveny kabelovými televizí, wifi připojením, minibarem a bezpečnostní schránkou.
Restaurace
V přízemí hotelu se nachází recepce, informační centrum a internetový koutek V těchto místech je rovněž situována restaurace U Šuterů, kterou pravidelně navštěvují známé osobnosti kulturního a politického života. V této restauraci si můžete vybrat z bohaté nabídky tradiční české a mezinárodní kuchyně.
Služby
Recepce hotelu nabízí pro hosty široké množství služeb. Hosté mohou zakoupit hygienické potřeby, mapky či jízdenky MHD, internet v hotelové hale zdarma, zapůjčení žehličky, žehlícího prkna, deštníku, zajištění vstupenek na kulturní akce, prodej alkoholických i nealkoholických nápojů, hygienických potřeb. Ubytovaní je možné od 13:00 a opustit pokoj je nutné do 11:00. Hotel akceptuje kreditní karty i platbu v hotovosti v Kč, EUR.
Okolí
V blízkosti hotelu U Šuterů najdete nejznámější pamětihodnosti Prahy mezi které patří: Staroměstské náměstí, Národní Muzeum, Karlův most, Národní divadlo, Pražský hrad. Stará architektura se kloubí s moderním stylem, a dáváte přednost spíše nakupování, Václavském náměstí, pražský bulvár bude zajisté správná volba.

HOTEL U ŠUTERŮ ubytování v hotelu

Hotel U Šuterů nabízí pohodlné ubytování v dvoulůžkových pokojích až čtyřlůžkových pokojích. V roce 2015 byly pokoje hotelu zrekonstruovány a nyní jsou nově zařízeny stylovým nábytkem, který je citlivě zakomponován do gotické podoby interiéru budovy. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu s fénem a jsou vybaveny kabelovými televizí, wifi připojením, minibarem a bezpečnostní schránkou.

Recepce

8:00 - 18:00

Gastronomie

Restaurace
V přízemí hotelu se nachází recepce, informační centrum a internetový koutek V těchto místech je rovněž situována restaurace U Šuterů, kterou pravidelně navštěvují známé osobnosti kulturního a politického života. V této restauraci si můžete vybrat z bohaté nabídky tradiční české a mezinárodní kuchyně.

Okolí hotelu a Praha

V blízkosti hotelu U Šuterů najdete nejznámější pamětihodnosti Prahy mezi které patří: Staroměstské náměstí, Národní Muzeum, Karlův most, Národní divadlo, Pražský hrad. Stará architektura se kloubí s moderním stylem, a dáváte přednost spíše nakupování, Václavském náměstí, pražský bulvár bude zajisté správná

Rezervovat ubytování v HOTEL U ŠUTERŮ - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah