ADRIA HOTEL PRAGUE - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Adria Prague v samém srdci Prahy se nachází na pěší zóně Václavského náměstí na největší obchodní třídě v Praze.

Hotel Adria Prague nabízí plně klimatizované jednolůžkové, dvoulůžkové pokoje, a také pokoje v kategorii Junior Suite a Suite. K dispozici je také pokoj pro tělesně postižené hosty. Celý hotel je nekuřácký. Restaurant Triton, dochovaný z roku 1912 se nachází v suterénu Hotelu Adria. Jedinečnost tohoto interiéru ve stylu krápníkové jeskyně je podtržena secesní výzdobou plastik a soch z antické mytologie. Hotel dále nabízí Bistro 26 s letní zahrádkou přímo na Václavském náměstí a několik konferenčních prostor.

ADRIA HOTEL PRAGUE ubytování v hotelu

Každý pokoj má vlastní koupelnu s vanou či sprchovým koutem, WC a vysoušečem vlasů. V pokojích jsou barevné televizory se satelitním příjmem, telefon, minibar a Wifi ve všech prostorách hotelu. Ke spokojenosti hostů je v každém pokoji nainstalována individuálně ovládaná klimatizace a hluková izolace oken.

Recepce

Recepce má otevřeno nonstop.

Gastronomie

V ceně ubytování je snídaně, kterou si lze objednat i přímo na pokoj. Bistro 26 v prostorách hotelu a se zahrádkou přímo na Václavském náměstí nabízí kvalitní rychlé občerstvení a nápoje. Restaurace U Pinkasů v centru Prahy nabízí špičkově ošetřené a tradičním způsobem čepované pivo z nerezových tanků. Čeká Vás rovněž poctivá česká kuchyně, domácká atmosféra a příjemné posezení.

Okolí hotelu a Praha

Hotel Adria Praha je 4**** hotel Superior, který se nachází v srdci Prahy přímo na pěší zóně Václavského náměstí a zároveň na největší obchodní třídě v Praze. Ideální poloha na hlavním pražském bulváru v těsné blízkosti klidové zóny Františkánské zahrady a tradiční pohostinnost z něj učinily jeden z nejvyhledávanějších pražských hotelových domů. Všechny nejvýznamnější památky se nacházejí v pěší dostupnosti od hotelu Adria.

Rezervovat ubytování v ADRIA HOTEL PRAGUE - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah