CHARLES SQUARE - Praha

Více o hotelu

Popis ubytování

Apartmán Charles Square je prostorný a moderně zařízený mezonetový byt vhodný pro 6 osob umístěný přímo v centru Prahy.

Byt se skládá z jedné ložnice se dvěma manželskými postelemi, které jsou odděleny šatní skříní pro větší soukromí. V obývacím pokoji se nachází rozkládací pohovka, na kterou lze uložit další dvě osoby. Koupelna nabízí jak sprchový kout, tak i velkou vanu. Kuchyň je zrekonstruována a nabízí veškeré vybavení. Apartmán se nachází na 6. podlaží budovy s výtahem. Umístění apartmánu je skutečně unikátní - Václavské náměstí je vzdálené pouze 5 minut chůze, stejně jako historické centrum Prahy. Poplatek za závěrečný úklid ve výši 50 € není v ceně ubytování.

CHARLES SQUARE ubytování v hotelu

Apartmán Charles Square je prostorný a moderně zařízený mezonetový byt vhodný pro 6 osob umístěný přímo v centru Prahy. Byt se skládá z jedné ložnice se dvěma manželskými postelemi, které jsou odděleny šatní skříní pro větší soukromí. V obývacím pokoji se nachází rozkládací pohovka, na kterou lze uložit další dvě osoby. Koupelna nabízí jak sprchový kout, tak i velkou vanu. Kuchyň je zrekonstruována a nabízí veškeré vybavení. Apartmán se nachází na 6. podlaží budovy s výtahem.

Gastronomie

Kuchyň je zrekonstruována a nabízí veškeré vybavení. Apartmán se nachází na 6. podlaží budovy s výtahem. Po pár minutách chůze západním směrem si můžete vychutnat posezení na pražské Náplavce nebo zajít do blízké kavárny nebo restaurace.

Okolí hotelu a Praha

Umístění apartmánu je skutečně unikátní - Václavské náměstí je vzdálené pouze 5 minut chůze, stejně jako historické centrum Prahy. Po pár minutách chůze západním směrem si můžete vychutnat posezení na pražské Náplavce.

Rezervovat ubytování v CHARLES SQUARE - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah