REZNICKA BUDGET APARTMENT - Praha

  • Praha (827)
  • >>> Josefov (148)
  • >>> REZNICKA BUDGET APARTMENT - Praha

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Řeznická je kompletně zařízený a prostorný byt nacházející se v centru Prahy. Apartmán je vhodný až pro 8 osob, je ideální pro rodiny nebo větší skupiny. Díky centrální poloze apartmánu se během pár minut chůze dostanete jak do moderního centra Prahy, na Václavské náměstí, tak i do historického srdce Prahy se všemi jejími památkami a kouzelnou atmosférou. Poplatek za závěrečný úklid ve výši 65 € není v ceně ubytování.

REZNICKA BUDGET APARTMENT ubytování v apartmánu

V apartmánu naleznete tři ložnice. V první se nachází manželská postel a na patře nad ní naleznete další místo na spaní pro 2 osoby, v druhé ložnici je opět místo na spaní pro 2 osoby na vestavěném patře a poslední je samostatná ložnice s manželskou postelí. Dále byt nabízí koupelnu s prostornou vanou, samostatnou toaletu a vybavenou kuchyň.

Gastronomie

Apartmán Řeznická se nachází v samotném centru Prahy. Všechny hlavní památky jsou jen kousek odtud. Skvělé spojení metrem, tramvají a autobusem do všech částí města je v dosahu bytu. V okolí je celá řada místních barů a restaurací.

Rezervovat ubytování v REZNICKA BUDGET APARTMENT - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah