DESIGN METROPOL HOTEL - Praha

Více o hotelu

Popis ubytování

Pro každého, kdo hledá komfort a neotřelý design, je tu nový Design Metropol Hotel Prague.

Přímo v centru Prahy se můžete pohodlně ubytovat v unikátním devítiposchoďovém Design Metropol Hotelu s prosklenou fasádou. Ze sluneční terasy na střeše hotelu se můžete kochat jedinečným panoramatem Starého města a přesvědčit se o tom, proč se Praze říká „stověžatá“. Hotel je plně klimatizovaný, splňuje nejpřísnější protipožární předpisy, veřejné prostory jsou monitorovány kamerovým systémem. Recepce hotelu zajisti veškeré služby a přání klientů (turistické informace, směnárna, vyčištění oděvů, bezpečnostní schránky a další).

DESIGN METROPOL HOTEL ubytování v hotelu

Hosté se mohou ubytovat v jednom ze 64 plně klimatizovaných dvoulůžkových pokojů. Vstup do hotelové části je možný pouze s čipovou kartou, vstupní dveře všech pokojů jsou opatřeny bezpečnostním kukátkem.

Pokoje jsou vybavené účelně a prakticky, avšak velmi komfortně. Každý pokoj má vlastní koupelnu s vanou nebo sprchovým koutem a fénem. Pokoje jsou vybavené postelemi s ergonomickou matrací, LCD televizorem se satelitními programy a denní nabídkou 25 filmů, trezorem vhodným i pro notebooky s obrazovkou 15, 4“ a VoIP telefonem, ze kterého lze velmi výhodně volat do zahraničí.

Jeden pokoj je bezbariérový a je možné ho propojit se sousedním dvoulůžkovým pokojem.

Z pokojů v horních patrech je jedinečný výhled na Prahu.

Recepce

24

Gastronomie

V hotelové restauraci Café Metropol si hosté mohou vychutnat moderní, lehká jídla středomořského rázu nebo klasickou českou kuchyni. Od pondělí do pátku je také k dispozici speciální obědové menu s příjemnými cenami. Restaurace je nekuřácká a je otevřena denně od 7:00 do 23:00, v zimních měsících do 22:00.

Hotel může zajistit kompletní cateringový servis pro jakoukoli akci v hotelu i jinde. Interiér hotelu je možné v létě propojit s předzahrádkou s kapacitou 50 míst. V letním období lze uspořádat koktejl a grill party na střešní terase.

Okolí hotelu a Praha

Hotel se nachází na Národní třídě v pěší dostupnosti k mnoha význačným pražským pamětihodnostem (Staroměstské náměstí, Karlův most, Pražský hrad, Václavské náměstí).

Rezervovat ubytování v DESIGN METROPOL HOTEL - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah