OLD PRAGUE - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

VÍTEJTE V HOTELU OLD PRAGUE - KOMFORTNÍ A KLIMATIZOVANÉ* UBYTOVÁNÍ PŘÍMO V HISTORICKÉM CENTRU PRAHY!

Hotel je situován přímo v jádru historického centra Prahy a jeho poloha je ideálním výchozím bodem k poznávání staré Prahy i Prahy současné. Ubytování nabízíme v pokojích typu CLASSIC a BASIC. Pokoje CLASSIC jsou umístěny v hlavní budově, s výhledem do ulice nebo vnitrobloku, jsou pohodlné, vkusně zařízené stylovým dřevěným nábytkem, útulnou atmosféru dotvářejí textilní tapety. Mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a fénem, LCD TV/SAT se vstupem pro USB-foto/video, lednici, rychlovarnou konvici, telefon a zdarma pokojovou bezpečnostní schránku. Všechny pokoje CLASSIC jsou klimatizovány. Pokoje BASIC se nacházejí v malé přístavbě ve vnitrobloku a jsou menších rozměrů. I tyto pokoje mají vlastní příslušenství, TV/SAT, telefon a zdarma bezpečnostní schránku. Pokoje BASIC nejsou klimatizovány, je však možné si zdarma zapůjčit větrák. * KLIMATIZACE V RECEPCI, LOBBY A NA POKOJÍCH TYPU CLASSIC, POKOJE BASIC KLIMATIZOVÁNY NEJSOU.

Klimatizovaná recepce je otevřena 24 hodin denně. Poskytuje veškeré turistické informace, zařizuje rezervace letenek, okružních jízd a výletů, půjčování vozidel a vstupenkz na kulturní a sportovní akce. Zajišťujeme také přepravu hostů hotelovými vozy z/na letiště: 650CZK (1-4 osoby), 850CZK (5-8 osob). Přepravu samozřejmě zařídíme i do jiných destinací dle individuálních požadavků. Můžete si zde 24 hodin denně zakoupit chlazené a nechlazené alkoholické i nealkoholické nápoje a kávu.

Ve všech prostorách hotelu je možné bezdrátové vysokorychlostní Wi-Fi připojení. Veškeré internetové připojení, včetně PC koutku, poskytujeme hotelovým hostům zdarma.

OLD PRAGUE ubytování v hotelu

Ubytování nabízíme v pokojích typu CLASSIC a BASIC. Pokoje CLASSIC jsou umístěny v hlavní budově, s výhledem do ulice nebo vnitrobloku, jsou pohodlné, vkusně zařízené stylovým dřevěným nábytkem, útulnou atmosféru dotvářejí textilní tapety. Mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a fénem, LCD TV/SAT se vstupem pro USB-foto/video, lednici, rychlovarnou konvici, telefon a zdarma pokojovou bezpečnostní schránku. Všechny pokoje CLASSIC jsou klimatizovány. Pokoje BASIC se nacházejí v malé přístavbě ve vnitrobloku a jsou menších rozměrů. I tyto pokoje mají vlastní příslušenství, TV/SAT, telefon a zdarma bezpečnostní schránku. Pokoje BASIC nejsou klimatizovány, je však možné si zdarma zapůjčit větrák. * KLIMATIZACE V, LOBBY A NA POKOJÍCH TYPU CLASSIC, POKOJE BASIC KLIMATIZOVÁNY NEJSOU.

Recepce

24hod

Okolí hotelu a Praha

Hotel je situován přímo v jádru historického centra Prahy a jeho poloha je ideálním výchozím bodem k poznávání staré Prahy i Prahy současné.

Rezervovat ubytování v OLD PRAGUE - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah