ANPELA - Rýmařov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion ANPELA se nachází v Moravskoslezském kraji ve městě Rýmařov s 8 tisíci obyvateli, blízko chráněné krajinné oblasti v pohoří Hrubého Jeseníku.

Kromě historického centra města s malebným náměstím a jeho okolím je možné navštívit nejvyšší vrchol Hrubého Jeseníku horu Praděd vysokou 1491 m. Je to zároveň nejvyšší hora Moravy.

Nedaleko města Rýmařov najdete vyhledávaná lázeňská střediska např. Jeseník, Karlova Studánka, Lipová-lázně, Velké Losiny.

Město nabízí řadu zajímavých cest a atraktivních turistických cílů proto je určitě tím správným místem pro strávení dovolené s rodinou i s přáteli.

Penzion se nachází ve městě Rýmařov kousek od centra města v blízkosti silnice č. 11 směr Šumperk a Bruntál. K dispozici jsou čtyři dvojlůžkové pokoje a jeden apartmán pro až 6 osob. Všechny pokoje i apartmán se nacházejí ve stejné budově penzionu. Mimo pokojů je penzion vybaven i recepcí, která je otevřená v pracovních dnech od 8-17 a o víkendu od 8-11 a 14-17. Snídaně jsou zahrnuty do ceny ubytování pro každého hosta a náš personál je připravuje denně čerstvé. Snídani si můžete vychutnat u samoobslužných pultů přímo v prostorném lobby penzionu, kde se nachází příjemné posezení pro 15 osob. Vybavení penzionu a pokojů si můžete prohlédnout na následujících fotografiích. Kliknutím na fotografii si můžete prohlédnout detaily. Fotografie jsou v plném rozlišení. Součástí apartmánu č. 5. je i kompletně vybavená kuchyně s jídelním stolem pro 4 osoby. Zde nechybí rychlovarná konvice, toustovač, lednice, varná deska s digestoří, a samozřejmě základní nádobí, sklenice, hrnečky, příbory, hrnce, pánve. Tento apartmán také disponuje výkonnou KLIMATIZACÍ. K dispozici je i kvalitní internetové bezdrátové připojení pro Vaše notebooky nebo mobilní telefony s WIFI.
Všechny pokoje jsou moderně vybavené sociálním zařízením, podlahovým vytápěním, včetně TV, lednice a KLIMATIZACE. Po celou dobu Vašeho pobytu je poskytovaná káva světové značky PIAZZA DORO typu ESPRESSO, CAPPUCCINO, CAFE LATTE a to zcela zdarma u samoobslužného automatu na recepci.

ANPELA ubytování v pensionu

Penzion disponuje 5 pokoji, všechny se nacházejí ve 2. patře budovy. Nabízíme celkem čtyři dvojlůžkové pokoje s koupelnou a WC o velikosti 23 až 30m2 s výhledem do klidné ulice. Součástí vybavení pokoje jsou dvě samostatné vyvýšené kvalitní hotelové postele, které jsou oddělitelné v případě potřeby a jedna mini pohovka před postelí, dále stůl a pohodlné křeslo, skříňka a malá šatna, TV s úhlopříčkou 139 cm, stínicí rolety, vyvýšené kvalitní hotelové postele, V koupelně je sprchový kout bez vany, skříňka s ručníky a toaletními potřebami. Současně je k dispozici i jeden apartmán o velikosti 100m2 ve, kterém se nachází 2× dvojlůžko (dvě místnosti), 2× rozkládací gauč, (rozložením vznikne prostor pro další 4 osoby) a možnost doplnění 1× přistýlka. Dále apartmán disponuje jednou koupelnou s WC a jedním samostatným WC. Apartmán má vlastní kuchyňku vybavenou hrnci, nádobím, sklem, příbory, varnou konvicí, topinkovačem, varnou el. deskou, digestoří, lednicí a barovým pultem se dvěma barovými židlemi. Z apartmánu je výhled na město a na parkoviště pro hosty. Všechny pokuje jsou vybaveny výkonnou KLIMATIZACÍ, která má také funkci vytápění.

Recepce

Pondělí - pátek: od 8:00 do 17:00 hodin. Sobota - neděle: od 8:00 do 11:00 hodin, od 14:00 do 17:00 hodin.

Gastronomie

Součástí pobytu jsou i snídaně.

Snídaně jsou servírovány v čase od 7:00 do 10:00 hodin.

Výběr bude ze tří možností:

Snídaně č. 1. – standardní.

Snídaně č. 2. – vegetariánská.

Snídaně č. 3. – bezlepková.

Okolí pensionu a Rýmařov

Rýmařov je nejzápadnější město v Moravskoslezském kraji a leží v okrese Bruntál. Žije zde přibližně 8 000 obyvatel. Historické jádro města bylo v roce 2003 vyhlášeno městskou památkovou zónou.
​Přírodní zajímavosti:

  • V parčíku v ulici Lipová vedle Střediska volného času se nacházela dominantní lípa Jana Amose Komenského zasazená v roce 1592; po úderu blesku zůstalo ze stromu jen torzo.
  • Národní přírodní památka Rešovské vodopád, asi 10 kilometrů jihozápadně od Rýmařova.


    Muzea:

    • Městské muzeum v Rýmařově – Náměstí Míru 6. Muzeum s bohatými sbírkami mapující historii regionu období od nejstaršího pravěkého osídlení až do období první poloviny dvacátého století. Významné jsou též sbírky zachycující vývoj hornictví a tkalcovství, dvou nevýznamnějších odvětví této oblasti. Součástí stálé výstavy je rovněž expozice hornin mapující bohaté geologické složení oblasti. V muzeu také působí Galerie Octopus.
    • Hedva – Opavská ulice. V přízemí hlavní budovy rýmařovské textilky Hedvy byla v roce 2013 otevřena expozice zabývající se historií závodu. V roce 2015 byla prohlídková trasa rozšířena a její název změněn na Dějiny textilnictví na Rýmařovsku.
    • Muzeum turistických známek – sídlí v budově bývalého gymnázia z roku 1872 na ulici Julia Sedláka. Cílem Muzea je vybudovat sbírku všech evropských turistických známek. K dispozici je návštěvnické centrum s kavárnou a restaurací.
    • Galerie Marie Kodovské.


      Pamětihodnosti:

Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah