MORAVICKÁ CHALUPA U KUČERŮ - Dolní Moravice

Více o chalupě

Popis ubytování

Moravická chalupa leží v centrální oblasti Jeseníků v místech s mimořádně čistým ovzduším. V dosahu bus dopravy je např: Ovčárna na Pradědu, státní lázně Karlova Studánka, město Jeseník.

V okruhu do 15km jsou: Hrad Sovinec, obří sochy v Galérii Jiříkov, přehrada Slezská Harta / jízda parníčkem/ Rešovské vodopády. bobová dráha ve Vrbně p/Pradědem, agua-centrum v Bruntále.

V Dolní Moravici můžete navšívit: Do kraje se můžete podívat z rozhledny v horní části obce a po cestě jízdárnu v Hamříkově stáji, nebo se nechat dobře namasírovat ve wellnes centru Eva.

Naši návštěvníci si nenechají ujít výlet podél Bílé Opavy z Karlovy Studánky na Praděd, nebo celodenní výlet na Dlouhé Stráně / přečerpávací elektrárna/.

U objektu se z parkoviště vchází do chalupy přes šatnu a kočárkárnu/ v zimě lyžárnu/. V přízemí se nachází jídelna s kuchyńským koutem zařízeným na jednoduché vaření s lednicí, el. vařičem, konvektomatem, mikrovlnkou a el. konvou.

Z jidelny se vchází do herny pro děti, nebo ping. -pong herny. Všechny tři ložnice 1×2 1×3 a 1×4 lůžka jsou v půdní vestavbě a jde se k nim po schodech z jídelny. Všechny ložnice mají wc a koupelnu. U chalupy je terasa na letní posezení

a na zahradě krytá pergola s pozezením a grilem. V malé zahradě je pískoviště, houpačka a trampolína.

MORAVICKÁ CHALUPA U KUČERŮ ubytování v chalupě

Tři pokoje s okny na jih a západ do zahrady.

Recepce

Příjezd od 14hod odjezd do 10hod

Rezervovat ubytování v MORAVICKÁ CHALUPA U KUČERŮ - Dolní Moravice

Nejbližší ubytování v Dolních Moravicích a okolí

Ubytování Dolní Moravice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah