PENSION ANNA - Otrokovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Anna se nachází v obci Rýmařov v podhůří Jeseníků. Ubytovat se zde můžete v zařízených apartmánech a pokojích. Penzion nabízí ubytování tzv. rodinného typu. Přímo v Rýmařově najdete mnoho pamětihodností a kulturních památek. Ovšem obec je především branou do Hrubých Jeseníků.

PENSION ANNA ubytování v pensionu

Najdete zde 2 apartmány a jeden třílůžkový a dvoulůžkový pokoj. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení. Jeden z apartmánů má i vlastní vybavenou kuchyň.

Gastronomie

Pokud se ubytujete v apartmánu s kuchyní, můžete si vařit přímo v ubytování. Nedaleko se nachází obchod. V blízkosti 80 metrů je restaurace.

Okolí pensionu a Otrokovice

Přímo v Rýmařově se nachází několik památek, které stojí za vidění – Kostel sv. Michaela, Morový sloup, socha Jana Nepomuckého a Panny Marie a mnoho dalších. V okolních obcích pak najdete například Zahradní galerii děda Praděda v Jiříkově, hrad Sovinec, zámek v Bruntále, Křížová cesta v Rudě. V parných letních dnech se můžete osvěžit u Řešovských vodopádů. Vzhledem k výhodné poloze v podhůří Jeseníků zde najdete mnoho cílů pro pěší i cyklistické výlety. V zimě si na své přijdou sjezdaři i běžkaři. V nedalekém Bruntálu bývá otevřené venkovní kluziště.

Rezervovat ubytování v PENSION ANNA - Otrokovice

Nejbližší ubytování v Otrokovicích a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah