APARTMÁNY U POTOKA - Dolní Moravice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány u Potoka nabízí krásné celoroční ubytování pro 18 až 21 osob v Jeseníkách. Apartmány jsou na okraji obce Dolní Moravice, která je obklopena nedotčenou přírodou chráněné krajinné oblasti Jeseníků.

Apartmány U Potoka nabízí celoroční ubytování pro 18 až 21 osob ve dvou domcích (3 apartmány).

Pro naše hosty je u každého apartmánu venkovní posezení se zahradním nábytkem, slunečníkem a grilem.

V létě si také můžete posedět přímo u Moravického potoka a opéct špekáčky na ohništi. Pokud nejste příznivcem táboráku, je tu pro vás prostorný zahradní altán.

Jestli v létě milujete koupání, je Vám k dispozici zastřešený bazén.

Pro aktivní děti jsme připravili trampolínu, pískoviště a skluzavku.

Hostům je k dispozici neplacené parkoviště přímo u apartmánů.

APARTMÁNY U POTOKA ubytování v apartmánu

Apartmán č. 1 - obývací pokoj s kuchyňským koutem a mezonetovým podkrovím, 1. ložnice dvoulůžková, 2. ložnice třílůžková s palandou, koupelna s WC, chodba, venkovní posezení přístupné z obývacího pokoje.

Apartmán č. 2 - obývací pokoj s kuchyňským koutem a mezonetovým podkrovím, 1. ložnice dvoulůžková, 2. ložnice třílůžková s palandou, koupelna s WC, chodba, venkovní posezení přístupné z obývacího pokoje.

Apartmán č. 3 - obývací pokoj s kuchyňským koutem a mezonetovým podkrovím, 1. ložnice dvoulůžková, 2. dvoulůžková, koupelna s WC, chodba, venkovní posezení přístupné z obývacího pokoje.

Podrobný popis apartmánů:

Každý apartmán má vlastní vstup, kudy vejdete do prostorné chodby. Zde je umístěna věšáková stěna s prostorným botníkem a skříň pro odkládání lyží.

Z chodby vedou další dveře do dvou ložnic. Naproti ložnicím přes chodbu se nachází vstup do obývací místnosti s kuchyňským a jídelním koutem.

Další prostor pro spaní je v obývacím pokoji. Zde je rozkládací pohovka, kde při jednoduchém rozložení vznikne pohodlné lůžko o velikosti 160×200 cm.

Ze všech obývacích pokojů se dá vyjít ven přímo k venkovnímu posezení s grilem.

Nad obývacím pokojem jsme zřídili „otevřené podkroví“, kde je možné přespání na přistýlkách (matracích). Vstup do podkroví je po žebříku v obývacím pokoji.

Ve druhé polovině obývacího pokoje se nachází kuchyňský kout, úklidová skříň a velký jídelní stůl se šesti židlemi. Kuchyň je vybavena veškerým nadobím, mikrovlnnou troubou s grilem, sklokeramickou varnou deskou, lednicí s mražákem a rychlovarnou konvicí.

Posledními dveřmi na chodbě vstoupíte do koupelny s WC.

Celý apartmán je vytápěn elektrickými přímotopy.

TV, WIFI, povlečení, utěrky a osušky jsou v ceně ubytování.

Také Vám můžeme zapůjčit dětskou postýlku, vaničku a jídelní židličku.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY U POTOKA - Dolní Moravice

Nejbližší ubytování v Dolních Moravicích a okolí

Ubytování Dolní Moravice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah