APARTMÁNY U MORAVČÍKŮ - Bulhary

Více o apartmánu

Popis ubytování

Nabízíme Vám ubytovaní v Apartmánech u Moravčíků v obci Bulhary na Jižní Moravě, které se nachází v blízkosti Lednicko - Valtického areálu.
Apartmány nabízejí ubytování ve třech moderně a plně vybavených apartmánech.
Máte k dispozici zahradu, na které se nachází zastřešené posezení, plynový gril, bazén, pískoviště, trampolína a houpačky pro děti. Parkovaní je přímo v zahradě. Ubytovaní je vhodné jak pro rodiny s dětmi, tak i pro cyklisty, či přátele, kteří chtějí zažít klidnou dovolenou.

APARTMÁNY U MORAVČÍKŮ ubytování v apartmánu

Apartmán 1 - max 6 osoby - ložnice (manželská postel), pokoj (dvě samostatná lůžka) obývací pokoj (rozkládací sedačka), kuchyň, koupelna, samostatné WC a balkon. V tomto apartmánu je k dispozici klimatizace.
Apartmán 2 - max 8 osob - ložnice (manželská postel, samostatné lůžko + přistýlka), pokoj (2× samostatné lůžko), obývací pokoj (rozkládací sedačka), kuchyň, koupelna a samostatné WC.
Apartmán 3 - max 8 osob - ložnice (2× manželská postel), ložnice (manželská postel), obývací pokoj (rozkládací sedačka), kuchyň, 2× koupelna s WC.

Gastronomie

Hosté mají možnost domluvit i soukromou degustaci vín.

Okolí apartmánu a Bulhary

Apartmány u Moravčíků jsou vaším ideálním startovním bodem na Jižní Moravě. Nacházejí se v CHKO Pálava nedaleko v. n. Nové Mlýny, Mikulova, Valtic, Lednice a Břeclavi. O kousek dál se nachází Znojmo a NP Podyjí.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY U MORAVČÍKŮ - Bulhary

Nejbližší ubytování v Bulharech a okolí

Ubytování Bulhary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah