APARTMANY U POLANSKÝCH - Bulhary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmany u Polanských nabízí ubytování na Jižní Moravě ve vinařské obci Bulhary.

Apartmány jsou s plně zařízenou kuchyní. Všechny naše apartmány mají dvě LED TV, klimatizaci, vlastní koupelnu se sprchovým koutem, toaletou a umyvadlem. Dále nabízíme neplacené parkoviště střežené kamerovým systémem. Nádhernou zahradu s bazeném, ve kterém je mořská voda, lehátka, houpačku a posezení na zahradě. Monitorovana kolárna s možností nabíjení elektrických kol. Vinný sklípek, který si můžete pronajmout. Soukromé parkování je možné zdarma (rezervace není nutná). V hlavní sezoně od května do září ubytováváme pouze týdenní pobyty od soboty do soboty. Děti do tří let věku bez nároku na lůžko jsou u nás vždy zdarma. V případě zájmu Vám rádi zapůjčíme dětskou postýlku i dětskou židličku. Nutnost rezervace předem za poplatek

APARTMANY U POLANSKÝCH ubytování v apartmánu

8 bezbarierových apartmánů o velikosti 55 m2 s 20m2 terasou. Apartmány jsou s plně zařízenou kuchyní (sklokeramický sporák, vestavěná lednice, mikrovlnná trouba, kavovar, varná konvice, dřez, veškeré nádobí a inventář pro běžné vaření, ohřívání, servis pokrmů a nápojů). Všechny naše apartmány mají dvě LED TV, klimatizaci, vlastní koupelnu se sprchovým koutem, toaletou a umyvadlem.

Recepce

Recepce zde není

Okolí apartmánu a Bulhary

Krásné prostředí pro úžasnou dovolenou na Jižní Moravě, V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a nejenom to, nadchnout Vás mohou historické památky či vynikající restaurace s hodnocením od světových šéfkuchařů či rybaření na břehu řeky Dyje. Apartmány Bulhary leží přímo na krásné cyklostestezce, která vede podél řeky Dyje směřující až na turisticky oblíbenou Pálavu. Nejen turisty zaujmou četně navštěvované památky jako jsou například: Janův hrad, Státní Zámek Lednice, Minaret, Apollonův chrám, Chrám tří gracií, Lednický park, kde je možná vyjíždka na koních nebo lodičkách. Zámek Mikulov, Pálava, Zámek Valtice, Možnost návštěvy vinnych sklípku rybařením a průvodce rybařením.

Rezervovat ubytování v APARTMANY U POLANSKÝCH - Bulhary

Nejbližší ubytování v Bulharech a okolí

Ubytování Bulhary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah