UBYTOVÁNÍ BOBULKA BULHARY

Více o privatu

Popis ubytování

​​Ubytování Bobulka Bulhary nabízí  příjemné ubytování v malebné obci Bulhary, vzdálené jen 6 km od obce Lednice a 15 km od města Valtice, v srdci Lednicko - Valtického areálu. Dobrá dostupnost autobusem i autem. Ubytování je v samostatném apartmánu nad vinným sklípkem z roku 1848.   Ve sklípku provádíme degustace. Možný je i samostatný pronájem.   Sklípek není součástí uvedených cen. Rezervace se provádí zvlášť.
Součástí apartmánu je obývací pokoj s jídelním stolem, pohovkou a televizí. Kuchyňský kout je vybaven lednicí, rychlovarnou konvicí, mikrovlnou troubou a elektrickým vařičem. Parkování před objektem. 1 parkovací místo.   Samostatné plynové vytápění v každé místnosti.

UBYTOVÁNÍ BOBULKA BULHARY ubytování na privatu

​Apartmán k pronajmutí poskytuje pronájem pro 1 až 8 osob ve 3 ložnicích. K dispozici je 1 samostatná ložnice s manželskou postelí a jedná oddělená ložnice s manželskou postelí.   V podkroví se nachází 4 samostatná lůžka.   Apartmán je vybaven 1 koupelnou se sprchovým koutem, WC a umyvadlem.

Gastronomie

Možnost vlastní přípravy jídel v kuchyňce v apartmánu nebo možné návštěvy restaurace, která je vzdálena 300m od ubytování.

Okolí privatu a Bulhary

Ubytování se nachází v Lednicko Valtickém areálu zařazeném do dědictví UNESCO. Výhodná poloha pro cyklisty, kteří mají všechny krásy LVA a Pálavy na dosah. Pro rybáře, protékající pod obcí, řeka Dyje a její slepé ramena nebo blízkost Novomlýnských nádrží.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ BOBULKA BULHARY

Nejbližší ubytování v Bulharech a okolí

Ubytování Bulhary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah