PENZION JAKO VÍNO - Bulhary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion jako víno ☀️ nejlepší místo pro dovolenou na Pálavě!

Penzion Jako víno se nachází ve vinařské vesničce Bulhary a poskytuje ubytování v moderně zařízených pokojích a apartmánech. V létě je zde v provozu také vinárna a kavárna, pro ubytované hosty možnost posezení na stylovém dvorku, v zahradě MiniZOO pro děti a zábavné atrakce. Wi-Fi internet a kolárna zdarma je samozřejmostí. Parkovací stání pro každý pokoj přímo v penzionu. Všechny pokoje jsou vybavené LED televizí a také klimatizací pro Vaše maximální pohodlí a pro načerpání nových sil během dovolené na Pálavě.

PENZION JAKO VÍNO ubytování v pensionu

K dispozici je celkem 5 apartmánů (1 dvoulůžkový, 1 dvoulůžkový s možností přistýlky, 1 čtyřlůžkový a 2 třílůžkové s možností přistýlky) a 2 dvoulůžkové pokoje. Všechny apartmány jsou vybaveny kuchyňkou s lednicí, rychlovarnou konvicí, mikrovlnnou troubou a varnou deskou, dále koupelnou se sprchovým koutem a WC, klimatizací a TV. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a WC.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla, hosté mohou využít zařízené kuchyňky v apartmánech. Restaurace je vzdálena 100 m od penzionu. V letních měsících je u penzionu v provozu vinárna a kavárna.

Okolí pensionu a Bulhary

Obcí probíhá významná cyklostezka a je ideálním výchozím bodem pro výlety po Pálavě a do Lednicko - valtického areálu. Penzion je vzdálen 5 km od Lednice, která se pyšní krásným zámkem s rozsáhlým zámeckým parkem a mnoha zajímavými stavbami.

Rezervovat ubytování v PENZION JAKO VÍNO - Bulhary

Nejbližší ubytování v Bulharech a okolí

Ubytování Bulhary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah