FARMA MICHAEL - Rabyně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

GRAND Farma MICHAEL, ideální místo pro trávení volného času. Všechny prostory Farmy Michael jsou vybaveny vysoce komfortním nábytkem a stylovými doplňky, odkazujícími na dávnou historii i šlechtické pohodlí. Za okny romanticky vyhlížejících stavení se ukrývá 84 lůžek, která ocení i nejnáročnější hosté. Díky fantastické atmosféře a klidu se budete cítit jako v opravdové pohádce.

Recepce

8:00 - 20:00

Gastronomie

HODUJTE DOSYTA, LEČ SVÉ ZDRAVÍ NA PAMĚTI MĚJTE... Na umění našich špičkových kuchařů vyškolených v nejlepších restauracích v Evropě a USA nemůžete vy ani vaši hosté dlouho zapomenout. GRAND Farma MICHAEL, to je jedinečné místo spojené s nezapomenutelným gastronomickým zážitkem.

Okolí hotelu a Rabyně

V tomto nádherném koutě české krajiny se donedávna nacházela žalostná ruina někdejšího pan- ství, které se ujal nový majitel, a rozhodl se ji velkoryse přetvořit. Stranou neponechal ani rekulti- vaci okolní krajiny a vlastním hospodařením oživil rozsáhlé polnosti, pastviny, rybník i les.
Genius loci farmy vznikl ve spolupráci s architektonickým studiem Z. Deyla. Tak vznikla dnešní FARMA MICHAEL, ideální místo pro trávení volného času nebo pořá- dání společenských akcí na nejvyšší úrovni. Charismatická TVRZ NEDVĚZÍ, která zde stála, je jedinečným architektonickým souborem staveb. Jednotlivé objekty si uchovaly svůj autentický středověký ráz a vytváří nadčasový harmonický celek. Někdejším opevněním prostupuje zeleň, která umocňuje pocit bezpečí a romantiky celého areálu. Zdejší atypický mobiliář či sbírkové artefakty okouzlí i nejnáročnější klienty. Vše podtrhují jedinečné venkovské interiéry s typologií českého panského sídla.

Rezervovat ubytování v FARMA MICHAEL - Rabyně

Nejbližší ubytování v Rabyni a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah