WELLNESS HOTEL EDELWEISS - Liberec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Nabízíme našim hostům přímo pod Ještědem moderní, přesto útulné prostředí pro každého, kdo potřebuje oddych po náročných pracovních nebo sportovních dnech. Zatímco hory za okny nabídnou v zimě lyžování a v létě turistiku i další aktivity, Wellness hotel Edelweiss bude vaším místem odpočinku v pohodlných pokojích s nabídkou wellness a poctivého českého jídla. Vyruší vás jen zpěv ptáků a touha jít se nadechnout čerstvého vzduchu. Těšíme se na vás.

Wellness Hotel Edelweiss nabízí svým hostům ubytování v deseti nových, stylově zařízených pokojích ve třech kategoriích Standard, Superior a DeLuxe. V celém hotelu čeká na návštěvníky komfort, pohodlí a servis personálu, který je připravený splnit všechna přání svých hostů. Součástí hotelu je restaurace s terasou, zahrada s grilem a udírnou, venkovní bazén, soukromé hlídané parkoviště, a prostory na uložení kol či lyží. Na další možnosti zapůjčení sportovního vybavení se ptejte na naší recepci. Každý pokoj v hotelu je vybavený pohodlnou dvoulůžkovou postelí s denním i nočním osvětlením, televizí s připojením na internet, plně vybavenou koupelnou se sprchovým koutem, úložnými prostory, minibarem a trezorem. Všechny prostory pravidelně dezinfikujeme technologií Germitec. Speciální pozornost jsme věnovali při výběru postelí! Proč? Chceme, abyste se u nás vyspali lépe než doma a odpočinuli si na další náročné výzvy.

WELLNESS HOTEL EDELWEISS ubytování v hotelu

Standart Pohodlné dvoulůžkové pokoje o velikosti 3, 5×5 m2 s koupelnou a sprchovým koutem, pracovním stolkem a minibarem. V tomto pokoji najdou hosté veškeré pohodlí ve dvou pro svůj čas odpočinku a relaxace.
Superior Komfortní dvoulůžkové pokoje o velikosti 5×5 m2 s jedinečným výhledem na Ještěd či Liberec nabízí vysoký standard pro pohodlí svých hostů. Díky své velikosti nabízejí možnost přistýlky a jsou tak ideální volbou při cestování s dětmi.
DeLuxe Největší hotelové dvoulůžkové pokoje o velikosti 7×7 m2 s vlastní terasou s posezením a jedinečným výhledem na Ještěd či Liberec mají svoji neopakovatelnou atmosféru. Díky své velikosti nabízejí možnost přistýlky a jsou tak ideální volbou při cestování s dětmi, nebo pro náročnější hosty, kteří chtějí mít víc prostoru. Součástí pokoje jsou také křesílka a konferenční stolek.

Gastronomie

Hotelová restaurace uspokojí náročné chutě každého, kdo má rád českou kuchyni v moderním pojetí. Pod taktovkou šéfkuchaře si hosté vychutnají pestré, zdravé a přitom plnohodnotné snídaně, klasické obědy i moderně připravenou českou večeři. Restauraci pro třicet osob mohou navštívit i hosté z venku. Náš tým rád připraví také obchodní setkání, rodinné oslavy, svatby či firemní teambuildingy.

Okolí hotelu a Liberec

Páté největší město České republiky nabídne to nejlepší z města a současně z přírody. Unikátní poloha uprostřed hor umožňuje návštěvníkům všech věkových kategorií užít si dosyta z každého něco. Liberec nabízí zábavu i sportovní vyžití celých 12 měsíců v roce. Na své si přijdou turisté, cyklisté, běžkaři, sjezdaři, milovníci koupání, ale také zábavy a městského života. Tramvají, která má zastávku nedaleko Hotelu Edelweiss se během několika minut dostanou naši hosté do nejstarší české ZOO, botanické zahrady, Severočeského muzea či galerie, nebo do centra města, které nabízí historické náměstí či divadlo. Rodiče zabaví děti v nedalekém aquaparku, zábavních centrech IQlandii a IQparku, DinoParku, Naivním divadle či Technickém muzeu.

Rezervovat ubytování v WELLNESS HOTEL EDELWEISS - Liberec

Nejbližší ubytování v Liberci a okolí

Ubytování Liberec


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah