HOTEL PETRA - Liberec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Petra - to je pohodlné ubytování v Liberci spojené s relaxací. Hotel Petra a prostor restaurace je nekuřácký, bezbariérový, vhodný i pro rodiny s dětmi, hlídání dětí, snowboardový a lyžařský výcvik zajištěn.

Ubytování je v Hotelu Petra zajištěno ve 19 pokojích – šestnácti s překrásným výhledem na Ještěd a třemi obrácenými na město Liberec. Celkem 46 lůžek. Výtahem do všech pater hotelu je v budově zajištěn komfort pro zdravotně postižené i zdravé hosty. Velkou předností Hotelu Petra je možnost využívání špičkově vybaveného ergocyclingu, které uspokojí i náročnou sportovně založenou klientelu. V budově hotelu je dále lyžárna a úschovna kol. Možnost výuky lyžování na blízkých sjezdovkách s vyškoleným instruktorem lyžování.

HOTEL PETRA ubytování v hotelu

Všechny pokoje mají vlastní sociální vybavení – wc s umyvadlem a sprchový kout. Hoteloví hosté mohou sledovat přímo na pokoji televizní vysílání nebo se připojit na internet.

Recepce

provoz 24h, každý den

Gastronomie

V restauraci Hotelu Petra je k dispozici 50 míst k celodennímu stravování, posezení u dobrého piva, vína nebo jen popovídání u rozmanitě podávané kávy. Součástí restaurace je pohodlný bar, menší salónek a venkovní terasa pro pořádání grilovacích párty nebo pro posezení v podještědském prostředí. Kvalitní a vždy čerstvá kuchyně je orientovaná na aktivní sportovní klientelu, pokrmy obsahují dostatek zeleniny a samozřejmostí je zastoupení vegetariánských jídel. Oblíbená u cizinců i tuzemských hostů jsou jak typicky česká jídla – svíčková na smetaně, pikantní guláš a kynuté borůvkové knedlíky – tak také jednoduchá jídla krajová, jako například krkonošské kyselo, bramborák se zelím nebo houbový kuba. Mimo letní sezónu se v hotelu pořádájí pravidelné hudební večery, a to buď v pátek a nebo v sobotu. Vstupné je zdarma. Restaurace je vybavena velkoplošnou projekcí určenou k případnému promítání sportovních utkání. Salonek přilehlý k restauraci je vzdušná, moderní audiovizuální technikou vybavená místnost. Zde je možné pořádat svatby, školení nebo například společenské a podnikové večírky. Na zvláštní přání je možné objednat pro oživení večera kapelu nebo klavíristu.

Okolí hotelu a Liberec

Poloha Hotelu Petra přímo vybízí k venkovním sportům. Překrásnou přírodu Jizerských hor mohou v létě na kolech a v zimě na běžkách vychutnat sportovci – začátečníci i zdatní jedinci toužící po těžkých terénech a dlouhých trasách. V těsném sousedství hotelu jsou dva dokonale upravené antukové tenisové kurty a asi 500 m od hotelu basketbalové a volejbalové hřiště s umělým povrchem. Do Liberce se vyplatí přijet také v zimě. Tramvajová zastávka je 100 m od hotelu a odtud se pravidelnou linkou host doveze bezbariérovou tramvají přímo k blízkému lyžařskému areálu Ještěd, kde je 12 sjezdovek různé obtížnosti.

Rezervovat ubytování v HOTEL PETRA - Liberec

Nejbližší ubytování v Liberci a okolí

Ubytování Liberec

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah