FÉNIX INSPIRATION DESIGN HOTEL - Liberec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Unikátní rodinný Fénix Wellness hotel se nachází nedaleko centra Liberce a přitom v přírodě. Hotel je svojí polohou jedním z nejvyhledávanějších hotelů v Liberci pod Ještědem. Hotel byl otevřen v roce 2020 a nabízí promyšlený koncept unikátního ubytování s 19 pokoji rozdělených do 13 typů. Komfortní dvoulůžkové pokoje různých velikostí, prostorné rodinné pokoje, luxusní apartmá s prosklenou koupelnou a velkou vířivkou, apartmány s největší postelí v libereckém kraji, wellness pokoje s unikátní saunou, obří vířivkou a terasou. Smart TV s připojením na internet, 100% WiFi pokrytí po celém hotelu, audio systém s bluetooth v koupelně, pohodlné matrace, zatemňující závěsy. Pro děti je k dispozici luxusní plně vybavená herna. Samoobslužná kavárna Panorama potěší kvalitní nabídkou kávy, čokolády a dezertů. Samoobslužný prodej chlazených nápojů, pochutin a snacků je dostupný po celý den.

Recepce

Recepce je pro příjezd hostů otevřena od: 15:00 do 20:00 hodin Pro dotazy a rezervace je recepce dostupná telefonicky od 7:00 do 22:00 hodin

Gastronomie

V hotelu Fénix víme, že kvalitní snídaně jsou pro spokojenost hostů velmi důležité. Snídaně proto podáváme formou studeného a velmi bohatého teplého bufetu. Snídaně jsou podávány od 7:00 do 10:00 hodin. Čerstvé pečivo – rohlíky, housky, tmavé pečivo, slunečnicový, lámankový, standardní a toastový chleba. Několik druhů čerstvě krájených salámů a sýrů. Krájená zelenina, ovoce a dezerty. Teplý bufet: párky, smažená vajíčka se slaninou, toasty, palačinky, lívance, vařená vajíčka, smaženky, vaječné omelety, kompoty a mnohé další potraviny, které jsou k dispozici formou bufetu. Balené potraviny – pět druhů džemů, dva druhy medu, máslo, Rama, paštiky, tavené sýry, nugety, pomazánky atd. Teplé nápoje v neomezeném množství: Ristrettolo, Espresso Lungo, Cappuccino, Moccaccino, Café Latté, Horká čokoláda, výber z mnoha druhů kvalitních čajů, kakao, Caro, mléko a ovocné džusy. Cereální koutek: bílé a ovocné jogurty, několik druhů müsli, cereálií a sušenek. Snídaně je v ceně ubytování.

Rezervovat ubytování v FÉNIX INSPIRATION DESIGN HOTEL - Liberec

Nejbližší ubytování v Liberci a okolí

Ubytování Liberec


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah