PENSION MEDOVIL - Liberec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný pension Medovil leží v klidné městské části Dolní Hanychov v Liberci. Svou polohou je ideální pro všestranné využití volného času. Pěší letní turistika, cykloturistika, (Irkutská ul. je součástí cyklostezek) dosažitelnost k lyžařským vlekům a sjezdovkám. Z podkrovního apartmánu je nádherný výhled z balkonu na celé město a pohoří Jizerských hor. Z druhé strany apartmánu se můžete těšit výhledem na sjezdovky, skokanský můstek a Ještědské hory s unikátní stavbou horského hotelu Ještěd.

Celý areál pensionu je pokryt bezdrátovým internetem - WiFi. Parkoviště pro Váš automobil je přímo u pensionu. Parkování je pro hosty pensionu ZDARMA.

K relaxaci slouží prostorná zahrada s možností grilování na velkém zahradním grilu. Po celou dobu pobytu je vám zdarma k dispozici přístup na internet a káva a čaj. Hosté pensionu mohou využívat rozlehlou zahradu se zastřešeným altánem, různá romantická zahradní posezení /např. u jezírka/, lehátka se slunečníky, gril a sušák na prádlo. Pro děti jsou dostupné houpačky a sportovní náčiní. Za hezkého počasí je možno zdarma využívat zahradní gril pro přípravu vlastních pokrmů.

PENSION MEDOVIL ubytování v pensionu

Pension nabízí ubytování ve dvou apartmánech a dvou třílůžkových pokojích. Apartmány poskytují ideální prostor pro Vaší dovolenou. Podkrovní apartmán o rozloze 70 m2 nabízí celkem dvě ložnice s TV a jedním dětským pokojem. Součástí apartmánu je velká koupelna s vanou a oddělenou toaletou. Z jednoho pokoje je vstup na balkón s krásným výhledem na celé město Liberec. Apartmán 1 je vhodný maximálně pro 6 osob.

Druhý apartmán s vlastním samostatným vchodem z parkoviště nabízí dvě ložnice oddělené dekoračním závěsem, plně vybavenou kuchyňskou linkou, satelitním TV, jídelním koutem a oddělenou toaletou a sprchou. Příjemné posezení poskytuje zahradní altán, který je hned vedle apartmánu.

Gastronomie

Pension pro své hosty nabízí kvalitní servírované snídaně podávané přímo na pokoj v domluveném čase. Vybrat si můžete ze dvou variant snídaní. Studená snídaně: Pečivo – housky, chléb, toustový chléb. Obložený talíř - salám, sýr, vejce a zelenina. Balené potraviny – džem, med, paštika, máslo atd. Káva, čaj, mléko a kakao. Ovoce a dle domluvy domácí dezert. Teplá snídaně: Pečivo – housky, chléb, toustový chléb. Míchaná vejce nebo hemenex nebo párky s hořčicí, Balené potraviny – džem, med, paštika, máslo atd. Káva, čaj, mléko a kakao. Ovoce a dle domluvy domácí dezert.

V okolí pensionu jsou 4 kvalitní restaurace, které jsou schopny vyjít vstříc i náročným gurmánům.

Okolí pensionu a Liberec

Za zmínku stojí uvést alespoň některé vyhledávané objekty. Horský hotel Ještěd, zoologická zahrada, botanická zahrada, Aquapark Babylon, Wellness Babylon, Iqpark Babylon, 4D Kino Babylon, Tip Sport Aréna, Severočeské muzeum, městský plavecký bazén, galerie, přehrada, lyžařský areál Vesec nebo sjezdovky na Ještědu, vyhlídková kabinková lanovka nebo čtyřsedačková lanovka na hřeben Ještědských hor. Dále výlety do okolí na zámek Frýdlant, Sychrov, Lemberk, hrady Frydštejn, Grabštejn, Humprecht, Kost, Trosky, Český ráj atd.

Rezervovat ubytování v PENSION MEDOVIL - Liberec

Nejbližší ubytování v Liberci a okolí

Ubytování Liberec

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah