ROUBENKA POD LYSOU - Malenovice

Více o chatě

Popis ubytování

Roubenka ​pod Lysou se nachází na klidném místě, přímo na sjezdovce na úpatí Lysé hory v obci Malenovice. Fantastické výhledy do údolí a na panorama Beskyd vás zaručeně okouzlí. Jste příznivcem lyžování, toulek po okolní přírodě s foťákem v ruce nebo preferujete klasickou horskou turistiku či cykloturistiku? A nebo dáváte raději přednost jiným sportovním aktivitám nebo chcete jen tak relaxovat v lůně přírody? To vše budete mít díky ubytování v naší Roubence na dosah.
Roubenka pod Lysou je součástí lyžařského a turistického areálu Ski Malenovice. Nachází se na klidném místě, přímo na sjezdovce na úpatí Lysé hory v obci Malenovice. Fantastické výhledy do údolí a na panorama Beskyd vás zaručeně okouzlí.

ROUBENKA POD LYSOU ubytování v chatě

V Roubence pod Lysou se pohodlně ubytuje až 12 osob. Roubenka má 3 samostatné ložnice. V každé ložnici je velká manželská postel a samostatná postel, kterou lze rozložit na plnohodnotnou manželskou postel. Podlahové vytápění a krbová kamna. Dvě samostatné koupelny, každá se sprchovým koutem a WC. K dispozici je rovněž infrasauna, LED TV, bezplatné wi-fi připojení.

Gastronomie

​V restauraci Chata Pod Lysou, která je součástí lyžařského a turistického areálu Ski Malenovice.
Roubenka má plně vybavenou kuchyň včetně myčky nádobí, varné desky a kávovaru.

Rezervovat ubytování v ROUBENKA POD LYSOU - Malenovice

Nejbližší ubytování v Malenovicích a okolí

Ubytování Malenovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah