CHATA MALENKA - Malenovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Chata po kompletní rekonstrukci pro 10 osob ve 4 ložnicích se nachází vedle lyžařské sjezdovky na úpatí Lysé hory. Topení krbem, nebo elektřinou.

Vytápění: Vytápění je pomocí krbu, nebo je možné využít elektrických přímotopů, které můžete ovládat dálkově pomocí SMS. Chatu Vám předehřejeme pomocí přímotopů a dále si můžete topit zdarma námi dodaným dřevem, nebo elektřinou za úhradu (máme tzv. noční tarif). Chata je zateplena.

Doprava, parkování: V letních měsících je parkování možní řešit přímo u chaty. V zimních měsících pak dle sněhových podmínek a druhu náhonu vašeho vozidla buď u chaty, nebo 400m od ní u vleku (parkování zdarma). V případě parkování u vleku Vám zajistíme přepravu vašich věcí až k chatě.

Stravování je možno řešit vlastními silami přímo na chatě (plně funkční domácí kuchyň včetně horkovzdušné el. trouby s grilem a el. sporáku), nebo v místních restauracích Borová, Rajská bouda, U Zbuja, či u U plané jabloně.

Vybavení chaty Chata je vybavena kuchyňskou linkou a nádobím, k dispozici je jak jídelní místnost, tak obyvací část se sedací soupravou a TV.

CHATA MALENKA ubytování v chatě

1NP: kuchyň, jídelna, koupelna (2× sprchovací kout, 2× umyvadlo, 1× WC), druhé WC - umístěno v samostatné místnosti 2NP: obývací místnost, 4 lůžkový pokoj a dva 2 lůžkové pokoje, infrasauna, zimní zahrada a terasa. 3NP: 2 lůžkový pokoj Ložní prádlo a ručníky jsou zahrnuty v ceně pobytu

Gastronomie

Stravování je možno řešit vlastními silami přímo na chatě (plně funkční domácí kuchyň včetně horkovzdušné el. trouby s grilem a el. sporáku), nebo v místních restauracích Borová, Rajská bouda, U Zbuja, či u U plané jabloně.

Okolí chaty a Malenovice

Okolí je vhodné pro lyžování (sjezdové i běžecké) - značené turistické stezky, cykloturistiku, pěší turistiku, houbaření.
Před chatou je k dispozici venkovní posezení. Na lyžích dojedete přímo k vleku (vzdálenost cca 100m). Ceník SKI Malenovice
Blízká lyžařská střediska: Malenovice, Ostrá, Na Čele - Ostravice, Lysá hora, Opálená,
Biocel Zlatník, Zlatník - Fela, Palkovice – Za domem, TJ Radegast.

Rezervovat ubytování v CHATA MALENKA - Malenovice

Nejbližší ubytování v Malenovicích a okolí

Ubytování Malenovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah