PENZION U PACOŠŮ - Malenovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Nově postavený Penzion U Pacošů nabízí ubytování v rodinném prostředí s domácí atmosférou a nádherným výhledem do okolí.

Penzion U Pacošů se nachází v obci Malenovice v nadmořské výšce 610 m n. m. v Beskydy. Je to krajina horských hřebenů, hlubokých údolí, zurčících potoků a říček, rozlehlých lesů, rozkvetlých strání a starobylých dřevěnic.

Ubytování nabízíme v pěti krásných, nově a komfortně vybavených apartmánech. Všechny pokoje jsou nekuřácké a všude je dostupné bezplatné WiFi připojení k internetu.

Před penzionem je veliká terasa, která nabízí místo k relaxaci i občerstvení ve slunných letních i zimních měsících. K dispozici je naše výtečná horská restaurace, která uspokojí ne jeden mlnsný jazyk.

Parkování u penzionu je zdarma.

PENZION U PACOŠŮ ubytování v pensionu

Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, ploché TV, WiFi připojení k internetu a některé mají i posezení. Z každého pokoje je nádherný výhled na hory a okolní krajinu.

Gastronomie

Připravili jsme pro Vás možnost venkovního posezení a občerstvení s krásným výhledem do krajiny. V zimním období a chladném počasí Vás zveme do stylového interiéru občerstvení U Pacošů, kde Vás teplo plápolajícího krbu a skvělý výběr nabízených nápojů a chuťovek velmi příjemně naladí.

Okolí pensionu a Malenovice

Penzion je dobrým výchozím bodem k výšlapu na královnu Moravskoslezských Beskyd Lysou horu – 323 m n. m. Na Lysou horu vede naučná stezka Ostravice – Lysá hora – Malenovice.

Rezervovat ubytování v PENZION U PACOŠŮ - Malenovice

Nejbližší ubytování v Malenovicích a okolí

Ubytování Malenovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah