HOTEL RAJSKÁ BOUDA - Frýdlant nad Ostravicí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Rajská bouda se nachází v centru rekreační oblasti Beskydy na úpatí Lysé hory. Příjezd možný po silnici E7 do Frýdku-Místku, odtud směr Frýdlant nad Ostravicí a Malenovice, případně ze silnice E85 v Rožnově odbočit na Frenštát pod Radhoštěm, Frýdlantem nad Ostravicí a Malenovice. Nejbližší vlaková stanice je Frýdlant nad Ostravicí (3,5 km), nejbližší autobusová zastávka je přímo u hotelu. Před hotelem je vlastní parkoviště o kapacitě 50 míst.

HOTEL JE BEZBARIÉROVÝ

Hotel disponuje 15 bezbariérovými pokoji s dostatečnou šířkou dveří do pokojů, vstupem do koupelen a WC. Sprchové kouty jsou vybaveny plastovou židlí a úchytnými madly s nastavitelnou výškou podle potřeby. Postele na pokojích nastavíme do potřebné výšky podle vašich potřeb a požadavků.
Bezbariérový je taktéž vstup do všech společenských prostor hotelu – restaurace, salonku, sálu.
Restaurace je prostorná s možností přistavit snadno vozík k jakémukoliv stolu, na sále je prostor pro snadný pohyb vozíku, s možností zahrát si i bowling.
Vedle restaurace i vedle sálu je k dispozici bezbariérové WC.

HOTEL RAJSKÁ BOUDA ubytování v hotelu

Vybavení a služby hotelu

kapacita 67 ubytovacích míst 1, 2, 3, 4, 5-lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením manželské postele na pokojích venkovní posezení 60 míst nekuřácká jídelna 56 míst DĚTSKÝ SUPER KOUTEK v nekuřácké jídelně konferenční sál pro až 110 osob salónek pro 20 osob možnost pořádání rodinných oslav, společenských akcí, firemních večírků, svatebních hostin Solná Himalájská sauna Bowling, ping pong Sázky a dostihy, Člověče nezlob se, Kloboučku hop

Recepce

od 8 do 21h

Gastronomie

Jídelna i restaurace je nekuřácká.

Dětské koutky jsou umístěny v nekuřácké jídelně a salonku, kde můžete s celou rodinou posedět v příjemném prostředí a soukromí.

Pro naše hosty připravíme na požádání také BEZLEPKOVOU stravu.

Okolí hotelu a Frýdlant nad Ostravicí

Zima

lyžařské vleky (délka 600m, převýšení 150m, malý vlek délka 350m, převýšení 60m) lyžařský areál SKI Malenovice Sjezdovka s umělým zasněžováním a umělým osvětlením. Pustevny lyžařský areál Léto možnost turistiky a cykloturistik nejvyšší vrchol Beskyd – Lysá hora (1323 m. n. m.) turistická značka směr Hradová, Ivančena, Lysá Hora (1323 m n. m.) přehradní nádrže Baška (12km), Olešná (18km), Žermanice (30km) výlety na Hukvaldy, Štramberk jízdárna (800 m) koupaliště, tenisová hala Radhošť (lanové centrum Tarzanie) Golf Čeladná (36 jamek) Aquapark Olešná ve Frýdku-Místku Skanzen v Rožnově pod Radhoštěm Aquapark ve Frenštátě pod Radhoštěm Hornické muzeum OKD Landek v Ostravě (v areálu se nachází i lanové centrum) Letní koupaliště ve Frýdlantu Sport relax centrum Kotelna Ostatní Muzeum TATRA KOPŘIVNICE Zámek a Muzeum Beskyd ve Frýdku-Místku Muzeum Moravských bratří Hrad Hukvaldy Vyhlídkové lety (sportovní letiště Frýdlant) Fit a relax centrum (spinning, solná jeskyně) Harcovka Hrad Štramberk s rozhlednou Trúba Jeskyně Šipka

Rezervovat ubytování v HOTEL RAJSKÁ BOUDA - Frýdlant nad Ostravicí

Nejbližší ubytování ve Frýdlantě nad Ostravicí a okolí

Ubytování Frýdlant nad Ostravicí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah