REZIDENCE 1923 - Kuchařovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Nově zrekonstruovaný stylový apartmánový penzion nabízí k ubytování 6 plně vybavených apartmánů pro 5 -12 osob, některé v nadstandartní velikosti. K dispozici jsou 2 školící - společenské místnosti. Ideální pro rodiny, skupiny, firmy, vhodný pro týdenní, víkendové a dlouhodobé pobyty. Bezkontaktní ubytování, vjezd i vstup na přístupové kódy. Uzamykatelná kolárna pod kamerovým systémem.

REZIDENCE 1923 ubytování v apartmánu

Každý apartmán má svůj samostatný vchod s elektronickým vstupem a k dispozici ZDARMA 1 parkovací místo na uzavřeném parkovišti, s vjezdem přes elektronickou bránu. Apartmány mají plně vybavené kuchyně a pokoje vybavené novým stylovým nábytkem, samostatnou koupelnou se sprchovým koutem a samostatnou toaletou. Objekt je nekuřácký, vybavený požárními hlásiči. Čerstvý vzduch nepřetržitě zajišťují rekuperační jednotky. K pronájmu nabízíme 2 samostatné školící -společenské místnosti pro 12 a pro 22 osob s plně vybavenou kuchyňskou linkou, LED televizí.

Recepce

Po-Pá 7:00 -12:00

Gastronomie

V dosahu 350 m od Rezidence se nachází restaurace se zahrádkou s denním menu, salónkem a rozvážkou jídla, v dosahu 350 m pizzerie s možností doručení na adresu. Autem, v dosahu cca 3 km (ve Znojmě) funguje nespočet restaurací, kaváren, vináren, pivnic a dalších podniků z oblasti gastronomie.

Okolí apartmánu a Kuchařovice

Rezidence má vlastní nádvoří se zahradou, určené k odpočinku a posezení, v těsné blízkosti se nachází potok a místní rybník s lavičkami.

Rezervovat ubytování v REZIDENCE 1923 - Kuchařovice

Nejbližší ubytování Kuchařovice a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah