HOTEL MARIEL - Znojmo

Více o hotelu

Popis ubytování

​​Hotel Mariel je nový komfortní hotel nacházející se v centru města. Tato poloha zaručuje snadnou dostupnost k historické části města Znojma a jeho památkám. Hotel nabízí komfortní ubytování v KOLIKA pokojích. K dispozici je také vlatní uzamykatelné parkoviště i garáže pro motocykly. Pro cyklisty je připravena úschovna kol, případně je možné si v hotelu kola či elektrokola zapůjčit.

HOTEL MARIEL ubytování v hotelu

Hotel disponuje pohodlnými, klimatizovanými jedno až čtyřlůžkovými pokoji. K dispozici jsou také tři apartmány s vlastní kuchyní.

Recepce

Recepce je otevřena denně od 7 do 22 hodin.

Gastronomie

Hotel nabízí stravování ve vlastní restauraci s venkovní terasou. Součástí hotelu je také bar, vinárna a vinný sklep.  

Okolí hotelu a Znojmo

​Národní park Podyjí patří k nejmenším národním parkům na evropském kontinentu. Je to také jediný národní park na jižní Moravě.   Premonstrátský Loucký klášter, kde je návštěvníkům nabízena prohlídka obrazové galerie, románské krypty, štukových sálů a klášterních sklepů spojená s ochutnávkou vzorků vín. K dispozici máme hned několik nádherných tras pro pěší turistiku, které vedou nádherným krajem vína. Krásné rozkvetlé louky, rozsáhlé vinice nebo tok řeky Dyje. To vše můžete vidět pokud se vydáte s námi po trasách které pro nás připravil Znovín.

Rezervovat ubytování v HOTEL MARIEL - Znojmo

Nejbližší ubytování ve Znojmě a okolí

Ubytování Znojmo

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah