HOTEL U DIVADLA - Znojmo

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Těší nás, že Vás můžeme pozdravit v našem hotelu U Divadla. Jsme tradiční tří hvězdičkový hotel s restaurací. Nacházíme se v centru města Znojma v blízkosti vlakového a autobusového nádraží.

Těší nás, že Vás můžeme pozdravit v našem hotelu U Divadla.

Jsme tradiční tří hvězdičkový hotel s restaurací. Také poloha je ideální. Nacházíme se v centru města Znojma v blízkosti vlakového a autobusového nádraží.

Hotel U Divadla - ubytování a hotel ve Znojmě nabízí 25 pokojů, 5 jednolůžkových, 14 dvoulůžkových včetně 4 s možností přistýlky a 6 třílůžkových pokojů.

Najdete u nás pravidelné gastronomické nabídky - zvěřinový týden, martinské husy a oblíbené degustace vín - které zvou naše zákazníky k přijemně stráveným chvílím v restauraci hotelu U Divadla.

Specialitou našeho domu je Znojemský makový dort, který můžete koupit v dárkovém balení a vzít domů, nebo udělat radost svým blízkým. Vlastní výroba z vybraných surovin zaručuje vysokou kvalitu.

Využijte klidnou a příjemnou atmosféru v hotelových pokojích, tak jako v restauraci nebo na letní zahrádce, která je přes léto otevřena. Nabízíme také salónky ke svatbám, výročním a narozeninovým oslavám, seminářům a přednáškám.

Těšíme se na Vaši návštěvu

Hotel U Divadla - ubytování a hotel ve Znojmě

HOTEL U DIVADLA ubytování v hotelu

V Hotelu U Divadla máme 25 pokojů. 4 jednolůžkové, 1 pro invalidy, 14 dvoulůžkových, z toho u 5 pokojů je možnost přistýlek a 6 třílůžkových.

Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchou nebo vanou, WC, TV (také se zahraničními programy) a internetem. Samozřejmostí je i buzení hostů, výtah a také pokoj s vybavením pro postižené.

Doba příjezdů a odjezdů

Pokoje jsou k dispozici od 14:00 hodin, v den odjezdu žádáme, aby byly pokoje vyklizeny do 11:00 hodiny. Při dřívějším příjezdu si můžete nechat zavazadla v zavazadlovém prostoru.

Pokud přijedete po 20:00 hod. , žádáme Vás o včasné oznámení, děkujeme.

Recepce

Každý den 7:00 - 22:00 hod.

Rezervovat ubytování v HOTEL U DIVADLA - Znojmo

Nejbližší ubytování ve Znojmě a okolí

Ubytování Znojmo

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah