HOTEL MORAVA - Znojmo

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Morava se nachází v historickém centru města Znojma a nabízí Vám rekonstruované pokoje, vinný sklípek, salonek, letnízahrádku.

Hotel Morava se nachází v klidné, historické části města, blízko hlavních kulturních památek včetně znojemského hradu, podzemí a rotundy sv. Kateřiny. Je situován v blízkosti národního parku Podyjí a nabízí široké kulturní vyžití. Součástí hotelu je vinný sklípek, který láká k posezení u číše vína. Sklípek je možné využít pro společenské akce tak i pro individuální hosty ke strávení příjemného večera. Parkovat můžete přímo před hotelem nebo v hotelovém dvoře. K dispozici jsou 2 až 4 lůžkové pokoje. V každém pokoji je k dispozici příslušenství s koupelnou, předsíňka, lednička a TV, fén. V přízemí hotelu se nachází recepce s barem a snídarnou. V hotelovém dvoře se nachází kadeřnictví.

HOTEL MORAVA ubytování v hotelu

V Hotelu Morava jsou k dispozici jsou 1 až 4 lůžkové pokoje. V každém pokoji je vlastní příslušenství s koupelnou, fénem, předsíňka, lednička, minibar a TV. Rezervovat je možné pokoje do náměstí či hotelového dvora.

Recepce

Recepce je otevřena od 7:30 do 22:00

Gastronomie

V přízemí Hotelu Morava se nachází bar nabízející nealkoholické i alkoholické nápoje.

Okolí hotelu a Znojmo

Hotel a restaurace Morava se nachází v přímé blízkosti nejvetších znojemských památek včetne znojemského hradu, podzemí a Rotundy sv. Kateřiny. Z hisrotického centra je možno během několika minut sejít do národního parku Podyjí.

Rezervovat ubytování v HOTEL MORAVA - Znojmo

Nejbližší ubytování ve Znojmě a okolí

Ubytování Znojmo

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah