LUXUSNÍ WELLNESS APARTMÁN KRKONOŠE - Vrchlabí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o studiu

Popis ubytování

Luxusní Wellness apartmánové studio KRKONOŠE nabízí perfektní zázemí v moderním resortu ve Vrchlabí s možností využití privátního wellness.

Nový luxusní apartmán (studio) v přízemí moderního resortu se službami vybavený centrální rekuperací a podlahovým topením. Má plně zařízenou kuchyň moderními spotřebiči, Smart TV, koupelnu se sprchovým koutem s luxusní keramikou a sanitou Villeroy & Boch. Je vybaven masivním nábytkem z exotického palisandrového dřeva. Pro váš klidný spánek zajistí venkovní žaluzie na elektrický pohon. Rychlá Wifi zdarma. V ceně je parkování vašeho vozu na privátním parkovacím stání uvnitř resortu. V areálu je k dispozici 3× privátní wellness s vířivkou, finskou saunou, infra saunou, Kneippovým chodníkem, zážitkovou sprchou a relaxační místností (za poplatek a s rezervací v recepci). K apartmánu patří privátní sklep s elektrickým sušákem na boty, věšáky na lyže a prostorem k uskladnění kol, zavazadel či dalších sportovních potřeb, který je hned vedle apartmánu pro Vaše maximální pohodlí. Je uzamykatelný a přístupný pouze vám. K dispozici recepce s prodejem doplňkového sortimentu a také lobby bar s nabídkou luxusních mezinárodních vín. Přístup do apartmánu je bez schodů. V těsné blízkosti je skiareál Kněžický vrch a skiareál Herlíkovice - Bubákov, do Špindlerova Mlýna 12 km. V dostupné vzdálenosti je půjčovna elektrokol, půjčovna lyží. Přímo ve městě je běžkařský areál, vstup zdarma, a nový aquapark s vodními atrakcemi. Plná občanská vybavenost města nabízí bohaté kulturní a společenské vyžití. Krátkou procházkou se dostanete do historického centra Vrchlabí se spoustou stylových kaváren, restaurací, čajoven, a nákupních možností. V centru najdete historický kostel a zámek s parkem, krkonošské muzeum a k vidění je původní krkonošská architektura. Město žije bohatým kulturním životem, je zde divadlo, kino, letní kino, konají se koncerty, workshopy. Apartmán je strategicky velmi výhodným výchozím bodem pro výlety do hor a k provozování zimních i letních sportů. Ideální pro páry a jednotlivce všech věkových skupin.

Recepce

16-21 hod nebo dle obsazenosti

Okolí studia a Vrchlabí

V blízkosti jsou lyžařské vleky a půjčovna elektrokol. Plná občanská vybavenost města nabízí bohaté kulturní a společenské vyžit. Ve městě nový aquapark

Rezervovat ubytování v LUXUSNÍ WELLNESS APARTMÁN KRKONOŠE - Vrchlabí

Nejbližší ubytování ve Vrchlabí a okolí

Ubytování Vrchlabí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah