HOTEL TTC - Vrchlabí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel TTC nabízí ubytování ve 12 mezonetových pokojích, disponuje vlastní restaurací "U Admirála Nelsona", salónkem s terasou pro letní provoz, vinným sklípkem a víceúčelovým sálem jehož hlavní náplní je stolní tenis (odtud název TTC = Table Tennis Club) a který lze také využít pro společenské a firemní účely. Od konce roku 2016 je v provozu wellness centrum ve druhém sklepení budovy.

TTC je útulný rodinný hotel vzdálený 400 m od centra města Vrchlabí a situovaný přímo na břehu řeky Labe. Leží 3,5 km od lyžařského střediska Herlíkovice a 13 km od Špindlerova Mlýna, což jsou nejvyhledávanější místa pro milovníky zimních sportů a vysokohorské turistiky. V hotelu naleznete restauraci "U Admirála Nelsona" laděnou do námořnockého stylu, salónek s unikátní terasou přečnívající nad řeku, víceúčelový sál určený zejména pro stolní tenis, který lze využít i pro společenské a firemní účely. Hotel má 48 lůžek ve 12 pokojích, které jsou laděny do světlých barev a vybaveny satelitní LCD TV, ledničkou a vlastní koupelnou. V hotelu je dále k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení, výtah, dětský koutek a úschovna lyží nebo kol. Parkoviště se nachází přimo před hotelem, je hlídáno kamerou a jeho využití je rovněž bezplatné.

HOTEL TTC ubytování v hotelu

Hotel nabízí 12 pokojů s celkovou kapacitou 48 lůžek. Pokoje jsou laděné do světlých barev a plně vybavené. Každý pokoj má: satelitní LCD TV, ledničku, psací stůl, skříně, wi-fi/kabelové připojení zdarma a vlastní koupelnu se sprchovým koutem a fénem. Ve všech pokojích jsou schody ke dvěma přistýlkám v mezonetu.

Pokoje mají rozlohu od 20 do 35 m2. Jeden z pokojů je vybudován jako bezbariérový s vanou a opěrami u toalety v koupelně.

Recepce

Recepce je otevřená každý den od 8:00 do 22:00

Gastronomie

Snídaně formou bufetu je automaticky v ceně pokoje.

Od 17:00 do 22:00 otevřena restaurace se studenou kuchyní.

Okolí hotelu a Vrchlabí

Mezi nejbližší památky patří jen 300 m vzdálený Kostel sv. Vavřince nebo 500 m vzdálený vrchlabský zámek s přilehlým parkem, kde dále najdete Augustiniánský klášter s Krkonošským Muzeem a sídlo KRNAP s Krkonošským centrem environmentálního vzdělávání - tzv. Krtka. V zimních měsících jsou udržovány běžecké tratě v nedalekých Vejspachách. Z dalších aktivit se nabízí pěší turistika, rybaření, jízda na koních nebo horolezerctví.

Rezervovat ubytování v HOTEL TTC - Vrchlabí

Nejbližší ubytování ve Vrchlabí a okolí

Ubytování Vrchlabí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah