PENSION CHATA ANDĚL - Vrchlabí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Chata Anděl se nachází ve městě Vrchlabí kousek od Špindlerova Mlýna.

Ze všech oken jsou krásné výhledy - do přírody nebo přes město. Okolo domu se nachází kouzelná zahrada s bazénem a herními prvky pro děti. K dispozici je dále pingpong, zemní trampolína, prolézačky, klouzačky, gril, ohniště. V okruhu 15 minut autem můžete navštívit až 6 skiareálů podle Vaší náročnosti.

PENSION CHATA ANDĚL ubytování v pensionu

Dvoulůžkový pokoj s vlastní koupelnou, kuchyní a balkonem má pevné lůžko s kvalitními matracemi a 2 přistýlky. V prostorné a dobře vybavené kuchyni s jídelnou je ještě rozkládací gauč. Z balkonu je nádherný výhled na město, z kuchyně je výhled do přírody.

Třípokojový apartmán zahrnuje 4 ložnice (1 průchozí) a 3 koupelny, společná je velká kuchyně, vše na jednom patře. Balkon mají pouze pokoje 1 a 2 a je společný. Pokoj 3 je orientován do přírody, má vlastní koupelnu, ale žádný balkon.

Gastronomie

Ubytování v pensionu je bez stravy.

Okolí pensionu a Vrchlabí

Penzion leží 1,8 km od lyžařského střediska Herlíkovice a také od lyžařských vleků Vrchlabí-Kněžický vrch. Pension Chata Anděl leží 2,5 km od lanovky Bubákov I, 2,6 km od lanovky Bubákov II a 92 km od letiště Pardubice. V okolí najdete spoustu možností k podnikání výletů ať už pěšky či na kole. V zimě jistě využijete krásy českých lyžařských středisek.

Rezervovat ubytování v PENSION CHATA ANDĚL - Vrchlabí

Nejbližší ubytování ve Vrchlabí a okolí

Ubytování Vrchlabí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah