HOTEL PIVOVARSKÁ BAŠTA - Vrchlabí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Tříhvězdičkový hotel a restaurant Pivovarská Bašta nabízí ubytování v 17 pokojích, vybavených koupelnou a toaletou. V přízemí hotelu a solonu se můžete připojit zdarma k Intenetu. Dále Vám poskytneme kvalitní stravování v naší restauraci.

Romantický a stylový Hotel Pivovarská bašta najdete na severním okraji města Vrchlabí. K parkování můžete využít přilehlé vlastní parkoviště. Parkovat u nás mohou osobní automobily i autobusy. Zajistíme pro Vás svatby, pracovní obědy, večeře, rauty, večírky, promoce, pracovní schůzky s možností jednání v soukromí. Doporučujeme vyzkoušet gotickou atmosféru našeho Rytířského sálu. Dále pro Vás zajistíme exkurze pivovaru.

HOTEL PIVOVARSKÁ BAŠTA ubytování v hotelu

K dispozici je 17 pokojů, 2-lůžkových. V pokojích je možnost přidat přistýlku. Celková kapacita s přistýlkami je 45 lůžek. Některé pokoje jsou pokryty signálem WIFI a lze se zdarma připojit k internetu.

Gastronomie

Přijďte se posadit do naší restaurace a ochutnejte některou ze specialit české i světové kuchyně. Restaurace se chlubí kapacitou 70 míst. Restaurace má velice příjemnou atmosféru, je možné využít i oddělený salonek s kapacitou 60 osob. V Restauraci i salonku je bezdrátové WIFI připojení k internetu zdarma.

Okolí hotelu a Vrchlabí

Město je, jak všem fanouškům lyží známo, součástí rekreační oblasti středních Krkonoš - Špindlerův Mlýn, Benecko, Strážné. Hotel Pivovarská bašta je tedy ideálním místem pro pobyt milovníků zimních sportů. SKI areál Vrchlabí, je vzdálen od hotelu cca 300 metrů, Herlíkovice pak přibližně kilometr

Rezervovat ubytování v HOTEL PIVOVARSKÁ BAŠTA - Vrchlabí

Nejbližší ubytování ve Vrchlabí a okolí

Ubytování Vrchlabí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah