ROUBENKA U HROCHŮ JILEMNICE

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Roubenka U Hrochů Jilemnice se nachází přímo v Jilemnici.

Naše chalupa se nachází v historické části města Jilemnice - Zvědavá ulička. Chalupa je dobře dostupná z centra města a v okolí se nachází restaurace a kavárny.

Chalupa je vhodná jak pro rodiny s dětmi, tak pro skupinu přátel - velká společenská místnost s kachlovými kamny.

Město Jilemnice je často nazýváno & . 34; bránou Krkonoš& . 34; . Z Jilemnice je výborná dostupnost západní část Krkonoš - 10 km Benecko, 18 km Vítkovice v Krkonoších - Horní Mísečky, Rokytnice nad Jizerou 20 km, Harrachov 30 Km, Vrchlabí - Herlíkovice 10 km a Špindlerův Mlýn 25 km.

NAVŠTIVNE NÁŠ INSTAGRAM @Roubenka_u_hrochu

ROUBENKA U HROCHŮ JILEMNICE ubytování v chalupě

Celková kapacita chalupy je 12 míst / 4 ložnice / + přistýlky /1-3/ V přízemí je jeden pokoj /4lůžka/. V podkroví 3 pokoje /4, 2 a 2 lůžka/. V přízemí se nachází velká světnice s kachlovými kamny a sezením pro 12 osob a televizí. Wi-fi připojení zdarma. Světnice je propojena s plně vybavenou kuchyní pro větší počet lidí / mikrovl. trouba, varná konvice, sklokeramická deska, lednice s mrazákem, kávovar, myčka. K dispozici je pračka, dětská postýlka a židlička. Sociální zařízení: V chalupě jsou 2 koupelny se sprchovými kouty a WC. Jedno samostatné WC. Vytápění - topení je elektrické, kachlová kamna Parkování: přímo u objektu a 100 m od chalupy

Rezervovat ubytování v ROUBENKA U HROCHŮ JILEMNICE

Nejbližší ubytování v Jilemnici a okolí

Ubytování Jilemnice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah