APARTMÁN KAMENNÝ DŮM - Jilemnice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Kamenný dům nabízí ubytování v klidné části na konci Hrabačova v Krkonoších.

Celý apartmán má rozlohu 115 m2. Jedná se o nově zrekonstruovaný starší dům, pronajímáme celé první patro s vlastním vchodem.

Okolo domu je velká zahrada a letní večery si můžete užít třeba při sezení u ohně a opékání špekáčků. V zimě je to od nás zase kousek na sjezdovku Prezidentský expres do Vítkovic v Krkonoších.

elkem nabízíme 9 lůžek pro hosty v plně vybavených apartmánech. Dům má 5 míst na parkování, a je nekuřácký. Hosté mají k dispozici wifi, kolárku/lyžárnu, TV a satelit. Apartmány pronajímáme celoročně a po domluvě lze zapůjčit dětskou postýlku nebo si přivést s sebou psa. V létě je vhodný výlet na Zlaté návrší, Pramen Labe a Mohylu Hanče a Vrbaty. V zimě je to od nás kousek na Benecko, kde začínají běžecké tratě a je další skiareál.

APARTMÁN KAMENNÝ DŮM ubytování v apartmánu

Hosté mají k dispozici 2 ložnice (vždy jedna manželská postel a jedna samostatná postel), 1 obývací pokoj (manželská postel a rozkládací gauč – pro jednu dospělou osobu, pohodlně pro dvě děti). Celkem nabízíme 9 lůžek – 8 postelí + 1 přistýlka (gauč). Vybavení prostorné koupelny s WC: ručníky, osušky, fén, mycí potřeby.

V kuchyni je jídelní stůl, pečící trouba s varnou deskou, myčka, mikrovlnná trouba, lednice + mrazák. Vybaveno nádobím na vaření a mycími potřebami. V obývacím pokoji je TV se satelitem, v celém objektu je pak dostupná wifi. Celý dům je nekuřácký, preferujeme přezouvání. Dům má neoplocenou zahradu. Při letních večerech se můžete tešit posezení u ohně s pořádnou zásobou dřeva.

Rodičům nabízíme k zapůjčení dětskou dřevěnnou postýlku, krmící židličku a další potřeby pro prcky dle dohody. V rámci předsíně je výklenek na kola nebo lyže, i se sušákem na lyžařské boty. U domu může parkovat více aut.

Gastronomie

Objekt je bez možnosti stravování. Budete-li mít zájem, zajistíme snídaně – tzv. ranní nákup – na určitou hodinu dovezeme čerstvé pečivo + něco k tomu. V okolí je také spousta restaurací.

Okolí apartmánu a Jilemnice

Jilemnice

Z našeho apartmánu dojedete autem na jilemnické náměstí, kde pohodlně zaparkujete, za pár minut, je to 2,3 km. Pěkná procházka je ale i pěšky zadní cestou, trvá okolo půl hodiny. Na náměstí si můžete prohlédnout historickou budovu radnice, posedět na lavičce u kašny či v nedalekém parku navštívit Krkonošské muzeum. Po kratších či delších procházkách po Jilemnici a okolí, které nabízí Informační centrum, si můžete odpočinout a opět nabrat síly v cukrárně na pěší zóně nebo v některé z restaurací. Prohlédněte si také program Kina 70 a zajděte do kina.

Dále v okolí najdeme lyžařské a běžecké areály nebo pramen Labe.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN KAMENNÝ DŮM - Jilemnice

Nejbližší ubytování v Jilemnici a okolí

Ubytování Jilemnice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah