PENSION VILA JULIE - Jilemnice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Vila Julie je vaše šarmantní ubytování v Krkonoších, pokud hledáte domov, když jste mimo domov. Kromě pohodlného ubytování a příjemné atmosféry můžete očekávat dokonalé služby našeho personálu, ochotu a vstřícnost, kvalitní snídaně a pomoc s organizací výletů a dalších aktivit. I vaše pracovní cesta se stane skutečným zážitkem.

Vila z roku 1898 prošla kompletní rekonstrukcí na začátku tisíciletí a nabízí stylové ubytování ve 2 a 3 lůžkových pokojích s vlastní koupelnou. Při jejich zařizování jsme dbali na komfort, styl a pohodlí hostů. Veškerý ložní i hotelový textil je té nejvyšší možné kvality a všechna lůžka mají vysoce pohodlné zbrusu nové matrace. Naši hosté si cení hlavně dokonalý klid a naprosté soukromí bez rušivých vlivů.

PENSION VILA JULIE ubytování v pensionu

Penzion má k dispozici 7 komfortních pokojů, pět dvoulůžkových a dva třílůžkové. Na přání připravíme dětskou postýlku nebo psí pelíšek. V koupelně je sprchový kout, umyvadlo a toaleta. Všechny pokoje mají kvalitní matrace, luxusní ložní prádlo a dostatek úložného prostoru, což hosté ocení zejména v zimě.

Dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, fénem a toaletními potřebami, psacím stolem, křeslem a podnožkou, varnou konvicí s nabídkou čaje a kávy a manželskou postelí pro dvě osoby typu king. Pokoje mají výhled do zahrady nebo k horám. Jeden z pokojů má dvě oddělená lůžka.

Třílůžkové pokoje jsou vhodné pro rodinu s dětmi, mají koupelnu se sprchovým koutem, fénem a toaletními potřebami, psacím stolem, křeslem a podnožkou, varnou konvicí s nabídkou čaje a kávy, manželskou postelí pro dvě osoby typu king a spací pohovkou a možnost přistavení další přistýlky. V jednom z těchto pokojů je malá kuchyňská linka s lednicí a mikrovlnkou. Oba pokoje jsou velmi prostorné.

Recepce

24/7

Gastronomie

V penzionu podáváme snídaně. Na přání je možné připravit stolní a nápojové nádobí pro eventuální donesenou večeři. Na zahradě je možné grilovat a opékat.

Jsme autorizovaný prodejce vysoce kvalitních vín z vinařství rodiny Buriánkovy z Šulaperka u Hlohovce na Valticku. Na výlety hostů připravíme piknikový batoh, který lze objednat den předem.

Okolí pensionu a Jilemnice

Národní park Krkonoše je vyhledáván pro nekonečně možností pro letní i zimní dovolenou. Penzion Vila Julie leží výhodně na pomyslné křižovatce krkonošských cest přímo uprostřed Krkonoš. Pobyt u nás vám umožní poznat na vlastní oči a nohy krásnou přírodu národního parku Krkonoše. Vila Julie je celoročně pohodlně dostupná po udržované silnici, přímo u vily se nachází parkoviště pro vozy hostů.

Rezervovat ubytování v PENSION VILA JULIE - Jilemnice

Nejbližší ubytování v Jilemnici a okolí

Ubytování Jilemnice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah