PENZION HONCŮV DŮM - Benecko

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Honcův Dům se nachází v Horních Štěpanicích.

Penzion Honcův Dům v Horních Štěpanicích poskytuje ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích s celkovou kapacitou 19 lůžek. Součástí penzionu je společenská místnost s krbem a dětským koutkem, jídelna, společná vybavená kuchyň a lyžárna / kolárna. V letních měsících lze využít posezení na zahradě s venkovním grilem a ohništěm. Parkování přímo u penzionu.

PENZION HONCŮV DŮM ubytování v pensionu

K dispozici je celkem 6 pokojů - jeden dvoulůžkový, tři třílůžkové a dva čtyřlůžkové. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a WC. Pro všechny pokoje je společná vybavená kuchyňka i s pračkou.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla, hosté mají k dispozici plně vybavenou společnou kuchyň. Nejbližší restaurace se nachází cca 2 km od penzionu.

Okolí pensionu a Benecko

Okolí je ideální pro turistiku a cyklistiku. V nedalekých Kněžicích (3 km) se můžete projet na koních. V zimním období funguje v okolí několik lyžařských areálů, nejbližší Ski areál Benecko je vzdálem zhruba 2 km. Jdou zde také udržované běžkařské tratě, lyžařská škola či dětský vlek. Za návštěvu stojí Stezka korunami stromů v Jánských lázních (20 km).

Rezervovat ubytování v PENZION HONCŮV DŮM - Benecko

Nejbližší ubytování v Benecku a okolí

Ubytování Benecko

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah