CHALUPA 96 - Víchová nad Jizerou

Více o chalupě

Popis ubytování

Nově zrekonstruovaná Chalupa 96 se nachází poblíž Víchové nad Jizerou, konkrétně v Horní Sytové. Okolní příroda nabízí spousty možností k celoroční odpočinkové i aktivní dovolené.

Jedná se o přízemní chalupu. Ze zádveří vstoupíte do prostorné chody, kde se nachází koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta, prostorná ložnice a malá ložnice (tato ložnice nemá úložný prostor). Dále vstoupíte do prostorného obývacího pokoje s krbem a dětským koutkem, který je spojený s jídelnou a kuchyní. Za obývacím pokojem se nachází třetí prostorná ložnice. Z kuchyně vede přímý vstup na terasu a zahradu.

CHALUPA 96 ubytování v chalupě

V chalupě se nachází 3 ložnice. Dvě velmi prostorné a je možné sem přidat dětské postýlky, třetí ložnice je malá (bez úložného prostoru). Při příjezdu pro Vás bude nachystané povlečení, ručníky a osušky.

Samozřejmostí je koupelna a oddělené WC.

V chalupě je dále krb - při příjezdu pro vás bude nachystaná dostatečná zásoba dřeva. Celá chalupa je též vytápěna elektrickými přímotopy.

Gastronomie

V chalupě se nachází plně vybavený kuchyň. Součástí standardního vybavení je myčka včetně tablet, lednice, mrazák, mikrovlnná trouba, varná deska, varná konvice, horkovzdušná trouba, šlehač, toastovač, topinkovač, kávovar DeLongi. Samozřejmostí je kompletní vybavení kuchyně nádobím, drogérií i utěrkami. Přibližně kilometr od chalupy se pak nachází minimmarket (otevřený 6 dnů v týdnu) a asi 4,5 km od chalupy je pak velká prodejna JIP (otevřeno 7 dnů v týdnu).

Rezervovat ubytování v CHALUPA 96 - Víchová nad Jizerou

Nejbližší ubytování ve Víchové nad Jizerou a okolí

Ubytování Víchová nad Jizerou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah