CHALUPA DANA - Víchová nad Jizerou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Velká luxusní chalupa Dana na slunném místě se zapuštěným bazénem na solární ohřev, saunou, venkovním grilem s posezením na polosamotě u lesa při okraji obce Horní Sytová v bezprostřední blízkosti Krkonoš. Chalupa je rozdělena na 3 apartmány s celkovou kapacitou 20 lůžek. V nadstandardním vybavení chalupy je sauna a posilovací stroj, dětská postýlka, pračka. Společenská místnost s kulečníkem (pool), stolním fotbálkem, elektronickými šipkami, CD přehrávačem, krbovými kamny s posezením, chladící vitrínou na nápoje.

U chalupy je částečně oplocený pozemek, venkovní zapuštěný bazén 3×7 x 1,5 m na solární ohřev, venkovní zastřešené posezení s krbem, zastřešená venkovní terasa s posezením, ohniště s posezením, zahradní nábytek, stolní tenis a houpačka.

Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

CHALUPA DANA ubytování v hotelu

Chalupa Dana je rozdělena na 3 apartmány s celkovou kapacitou 20 lůžek ve dvou podlažích. Celý dům je zařízen stylovým masivním nábytkem. Každý apartmán má obývací pokoj se satelitní TV, kuchyň, 2 nebo 3 ložnice, sprchu a WC.

Gastronomie

Každý apartmán též disponuje vlastní kuchyní, kde každá je vybavena elektrickým sporákem, troubou, lednicí, mikrovlnnou troubou, kávovarem.

Okolí hotelu a Víchová nad Jizerou

V létě ideální výchozí místo na pěší turistiku, cykloturistiku po Krkonoších a podkrkonoší. Krkonoše také nabízí spoustu adrenalinových aktivit, např. paragliding na Černé Hoře, lanový park nebo bobová dráha ve Špindlerově mlýně, terénní koloběžky v Rokytnici nebo sjezd Černé hory na koloběžce, Zoorbing ve Vrchlabí, vyjížďky na koních ve Vítkovicích nebo Roztokách u Jilemnice a mnoho dalšího. V Jilemnici je také krytý plavecký bazén, sportovní hala, tenisové kurty. Pro pěší turistiku a cykloturistiku je zde i mnoho zajímavých míst jako např. rozhledna na Žaly, rozhledna na Kozákově, Zlaté návrší na Horních Mísečkách, Labská bouda a pramen Labe, Rozhledna na Černé Hoře, Sněžka, nebo Božkovské jeskyně.

V zimě dostupná lyžařská střediska Vítkovice, Herlíkovice, Špindlerův Mlýn, Benecko, Mísečky a Rokytnice. Pro vyznavače bílé stopy je v okolí několik upravovaných běžeckých okruhů, přes které se dá napojit i na Krkonošskou magistrálu. I zima v Krkonoších nabízí adrenalinové vyžití, můžete zde zažít jízdu se psím spřežením, jízdu na sněžném skútru nebo jízdu rolbou.

Rezervovat ubytování v CHALUPA DANA - Víchová nad Jizerou

Nejbližší ubytování ve Víchové nad Jizerou a okolí

Ubytování Víchová nad Jizerou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah