APARTMÁN NA PLEŠIVCI - Abertamy

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

​Apartmán na Plešivci se nachází přímo u lyžařského areálu Plešivec. Moderní nové horské Apartmány se nacházejí v malebné krušnohorské vesničce Abertamy, v těsné blízkosti Skiareálu Plešivec, ve kterém si užijete zimní i letní radovánky naplno. Ideální výchozí bod pro aktivní dovolenou s rodinou, či přáteli. Na místě je k dispozici lyžárna a v těsné blízkosti apartmánu můžete naskočit rovnou do lyží, běžek či na kolo. Skiareál Plešivec, strojově upravované běžecké tratě a cyklostezky jsou, co by kamenem dohodil od dveří apartmánu. Apartmány se nachází přímo pod Plešiveckými sjezdovkami, k nejbližší lanovce je to co by kamenem dohodil. Na Plešivci je další množství zábavy pro malé i velké adrenalinové nadšence - trail park, lanové centrum pro dospělé i děti, obrovské dětské hřiště, dvě restaurace. V okolí jsou pak neomezené možnosti pro turistiku, procházky, běžecké lyžování a houbaření.

APARTMÁN NA PLEŠIVCI ubytování v apartmánu

Vybavení a služby penzionu - Tv, Wi - Fi, energie, parkovací místo u objektu jsou součástí ceny apartmánu. Sklepní kóje o rozměru 200×80 cm je k dispozici ke každému apartmánu a slouží k uskladnění kol a lyží. K dispozici také vysoušeč lyžařské obuvi. Kuchyň je vybavena vestavnými spotřebiči: indukční varná deska, pečící trouba, mikrovlnná trouba, lednička s mrazničkou, myčka, dřez, digestoř, kávovar, rychlovarná varná konev, kompletní nádobí. Každý apartmán 2kk ubytuje dva dospělé v ložnici s pohodlnou manželskou postelí. Další dva dospělí se pohodlně vyspí na plnohodnotné rozkládací pohovce v obývacím pokoji.
Apartmán 3kk ubytuje 6 osob ve dvou ložnicích a na rozkládací pohovce.
2 apartmány 4-lůžkové, 1 ložnice, 1 apartmán 6-lůžkový, 2 ložnice - Sociální zařízení: sprchový kout, Kuchyně a vaření: lednička, mikrovlnka, myčka nádobíElektronika: tv

Rezervovat ubytování v APARTMÁN NA PLEŠIVCI - Abertamy

Nejbližší ubytování v Abertamech a okolí

Ubytování Abertamy

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah