APARTMÁN ANDREA - Loučovice

Více o hotelu

Popis ubytování

Apartmán Andrea se nachází v obci Loučovice cca 3km od Lipenské nádrže, která je vyhledávanou turistickou lokalitou. V létě je zde mnoho možností využití od cyklistiky po turistiku či rybaření. V zimě zase neni problém vyrazit na běžky či lyže.

Lokalita apartmánu je výborně dostupná od hlavní silnice směrem na Lipno nad Vltavou. Nachází se v centru obce vzdálená cca 500m od obchodního domu Jednota nebo nedaleké večerky. Cyklostezka je dostupná téměř pod okny cca 200m od apartmánu. V zimní sezoné je zase možné vyrazit na lyže či běžky jak v blízkém areálu Lipno tak i ve stejné vzdálenosti vzdáleného Rakouského lyžařského areálu Sterstein. Parkování je možné před apartmánem a je Zdarma.

APARTMÁN ANDREA ubytování v hotelu

​V apartmánu se nachází dvě oddělení ložnice, koupelna se sprchovým koutem a obyvací pokoj s kuchyní. Apartmán je nekuřácký ale i pro kuřáky je zde možnost využít balkon který je součástí apartmánu. V aparmánu rádi uvítáe i děti a tak jsme schopni připravit i dětskou postýlku pro děti od cca 0 do 3 let věku zdarma. Domácí zvířátka bohužel nejsou povolena.

Okolí hotelu a Loučovice

  • Tato oblast je známá svou překrásnou přírodou a nabízí mnoho aktivit a atrakcí pro všechny návštěvníky. Zde je stručný popis okolí, který vám poskytne náhled na to, co můžete očekávat během svého pobytu:

  • Přírodní krása: Obec Loučovice se nachází v malebném kraji Šumava, který je jedním z nejkrásnějších regionů v České republice. Okolní kopce a lesy nabízejí skvělé možnosti pro pěší turistiku, cykloturistiku a nordic walking. Pro milovníky přírody jsou zde také příležitosti ke sběru lesních plodů a houbaření.

  • Vodní aktivity: Nedaleko apartmánu se nachází řeka Vltava, která je ideálním místem pro vodní sporty, jako je kanoistika, rafting nebo rybaření. Můžete si také pronajmout lodě a projet se po klidných vodách a obdivovat okolní krajinu.

  • Kultura a historie: Loučovice a její okolí mají bohatou historii a kulturu. Můžete navštívit historické památky, jako je Loučovický zámek nebo kostel svatého Jana Křtitele. V blízkém okolí se nachází také několik malebných vesniček s tradičními dřevěnými chalupami, které stojí za prozkoumání.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN ANDREA - Loučovice

Nejbližší ubytování v Loučovicích a okolí

Ubytování Loučovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah