APARTMÁN TOBIÁŠ - Lipno nad Vltavou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Aleš a Tobiáš - Nabízí příjemné a cenově dostupné ubytování ve dvou zrekonstruovaných bytech s balkóny s výhledem na Stezku korunami stromů a jezero.

Apartmány Aleš a Tobiáš - Nabízí příjemné a cenově dostupné ubytování v zrekonstruovaném bytě s balkónem s výhledem na Stezku korunami stromů a jezero. Apartmán Tobiáš se nachází přímo v obci Lipno nad Vltavou nedaleko od přehrady. Ubytování je určeno jak pro rodiny s dětmi (dětské hřiště je hned vedle domu), tak i pro klienty preferující klid a soukromí (klidná část obce). Na své si zde přijdou především milovníci vodních sportů, ale také sjezdového lyžování v lyžařském středisku Kramolín.

APARTMÁN TOBIÁŠ ubytování v apartmánu

Apartmány nabízí pohodlné ubytování až pro 5 osob. Jedná se o zrekonstruované byty 1+1 s BALKÓNEM, k dispozici je kompletně vybavená kuchyň s jídelnou a jedna ložnice s LED TV + DVD a balkónem s výhledem na Stezku korunami stromů a na jezero. Nově zrekonstruované koupelny se sprchovým koutem.

Apartmány jsou nekuřácké. Domácí zvířátka nejsou povolena.

V suterénu domu je k dispozici zamykatelná lyžárna a kolárna.

Okolí apartmánu a Lipno nad Vltavou

Apartmán nabízí ubytování přímo v obci Lipno nad Vltavou nedaleko od přehrady. Lipno nad Vltavou leží nedaleko hranice Chráněné krajinné oblasti Šumava. Jedná se o rekreační obec, jež je vyhledávanou v jakémkoliv ročním období. Na své si zde přijdou milovníci vodních sportů, pěší turistiky, kolečkových bruslí či cyklistiky (Stezka korunami stromů, mnoho cyklostezek, Vítkův kámen, ...), děti (Království lesa, aquapark, bobová dráha...), ale také příznivci sjezdového lyžování v lyžařském středisku Kramolín. Během roku se zde koná mnoho kulturních i sportovních akcí (Koncerty na Stezce korunami stromů, Lipnosportfest, ...)

Rezervovat ubytování v APARTMÁN TOBIÁŠ - Lipno nad Vltavou

Nejbližší ubytování v Lipně nad Vltavou a okolí

Ubytování Lipno nad Vltavou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah