JBX RESORT AVENUE LIPNO - Lipno nad Vltavou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

JBX Resort Avenue Lipno - Hotel& Apartment se nachází na konci obce Lipno nad Vltavou. Svou polohou mimo hlavní centrum Vám zajistí naprostý klid a minimální ruch ulic. I přesto se ale nachází v ideální docházkové vzdálenosti jak do centra, tak na známe lipenské turistické atrakce. Jedná se o nový moderní projekt s osobitým a unikátním prostorem a vybavením. Každý host si může vybrat z hotelových pokojů či z řady různě velikých a vybavených apartmánů.

Pobyt u nás se pro vás stane nezapomenutelným zážitkem. Naše moderně vybavené dvoulůžkové/třílůžkové pokoje a apartmány s jednou nebo dvěmi stavebně oddělenými ložnicemi s vlastním sociálním zařízením vám poskytnou dostatečný komfort pro to, abyste si dovolenou na Lipně maximálně užili. Pokoje a apartmány od 2. patra výše mají vždy balkón, ze které se můžete kochat výhledem na Lipno a šumavské lesy. Pokoje v přízemí jsou propojené s terasou a zahradou. V celém areálu očekávejte bezplatné Wi-fi připojení, díky kterému můžete své zážitky rovnou sdílet se svými blízkými. Ve venkovní části resortu vás v horkých dnech čeká bazén se slanou vodou a vířivka k osvěžení a na umělé ploše umístěné na střeše recepce a lobby baru si můžete klidně v plavkách zahrát lední metanou. V areálu též najdete minigolf hřiště s 6 jamkami různé obtížnosti. Pokud by však počasí nebylo nakloněné venkovní aktivitám, ve vnitřní části budov pod hotelem najdete wellness s několika saunami, relax místnost, infra lehátka u solné stěny a masérský salónek. Tyto aktivity jsou za poplatek a objednávají se vždy na naší recepci po vašem příjezdu k nám.

JBX RESORT AVENUE LIPNO ubytování v hotelu

​Dvoulůžkové nebo třílůžkové pokoje: moderně vybavený dvoulůžkový/třílůžkový pokoj hotelový pokoj s vlastním sociálním zařízením a s přístupen na společnou terasu či s vlastním balkónem. Studio Premium: moderně vybavený apartmán s 1 stavebně oddělenou ložnicí s manželským dvoulůžkem, kuchyní s varnou deskou, lednicí, mikrovlnkou, varnou konvicí, vlastní sociální zařízení se sprchou a s balkónem. Přistýlka je možná na rozkládací pohovce v obývacím pokoji. Maximální kapacita hostů vč malých dětí: 4Apartmán Deluxe: moderně vybavený apartmán s 2 stavebně oddělenými ložnicemi, plně vybavenou kuchyní včetně spotřebičů a s balkónem. Apartmán má samostatnou koupelnu vč wc, umyvadla a sprchového koutu, v druhé sociální místnosti je další wc s umyvadlem. Přistýlka pro 1-2 hosty je možná na rozkládací pohovce v obývacím pokoji. Maximální kapacita hostů vč malých dětí: 6

Recepce

8:00 - 10:00, 16:00 - 21:00. Mimo hlavní sezónu může být upraveno dle počtu ubytovaných hostů.

Gastronomie

Snídaně jsou podávané formou teplého a studeného bufetu. Vybíráme vždy minimálně tři druhy pečiva včetně sladkého. Každý den připravujeme vajíčka a uzeniny, nabízíme čerstvou zeleninu, ovoce, mléčné výrobky a spoustu dalšího. Hosté si mohou vybírat bez omezení. Odpoledne a večer v hotelu funguje funguje bar, místo pro posezení s přáteli s nabídko nápojů pouze pro hotelové hosty. Další možnosti stravování najdete jak v těsném okolí hotelu či v centru města Lipno nad Vltavou. Náš hotel aktuálně žádné jiné formy občerstvení kromě snídaní neposkytuje.

Okolí hotelu a Lipno nad Vltavou

Možnosti lyžování:

1. Skiareál Lipno (Lipno nad Vlatavou), Vzdálenost k středisku: 7 km
2. Hochficht (Klaffer am Hochficht), Vzdálenost k středisku: 38 km
3. Sternstein (Bad Leonfelden), Vzdálenost k středisku: 18 km
Možnosti koupání: pěkné koupání všude v okolí v přehradní nádrži Lipno

V případě špatného počasí nebo v zimním období je možné navštívit Aquaword Lipno (Lipno nad Vlatavou), (vířívka, vodní skluzavka bazény - bazénu s protiproudem. , finské sauny s bylinkovou esencí a masáže...)
Dále návštěvníci Lipenska mohou navštívit Aquapark Frymburk (Frymburk), Aquapark) nebo Aquapark Bad Schallerbach za Linzem vzdáleného 70 min autem.
Jiné zajímavosti v okolí:
1. Český Krumlov - památka UNESCO, druhý největší zámecko-hradní komplex v Evropě
2. Hrad Rožmberg - hrad (Rožmberk nad Vltavou)
3. Kleť - rozhledna, lanovka (Holubov)

Golfová hřiště v okolí:
1. Golf Český Krumlov - />2. GolfPark Böhmerwald
3. GolfClub Sterngartl

Rezervovat ubytování v JBX RESORT AVENUE LIPNO - Lipno nad Vltavou

Nejbližší ubytování v Lipně nad Vltavou a okolí

Ubytování Lipno nad Vltavou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah