HOTEL BOUCZECH - Lipno nad Vltavou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Nově rekonstruovaný objekt v Lipně nad Vltavou, moderně vybavený na vysoké úrovni zajišťující to největší pohodlí v okolí Lipenského jezera. Hotel nabízí také nové školící a kongresové centrum o kapacitě 60 osob. V budově hotelu se nachází nově vybudovaná pivnice a restaurace s domácí kuchyní. Možnost úschovy kol a lyží.

Hotel BouCZECH*** se nachází v klidné lokalitě obce Lipno nad Vltavou, v hotelu je 32 pokojů, všechny mají koupelnu s wc a sprchovým koutem. Hotel má dva jednolůžkové pokoje, šestnáct dvojlůžkových pokojů s oddělenými postelemi a deset pokojů s manželskými postelemi. Dále je možné se ubytovat ve čtyřlůžkovém pokoji, zařízení disponuje i dvěma bezbariérovými pokoji. V Hotelu BouCZECH*** se nachází konfereční sál pro 60 osob, jídelna pro 85 osob a stylová pivnice s tradiční českou kuchyní.

HOTEL BOUCZECH ubytování v hotelu

Hotel má dva jednolůžkové pokoje, šestnáct dvojlůžkových pokojů s oddělenými postelemi a deset pokojů s manželskými postelemi. Dále je možné se ubytovat ve čtyřlůžkovém pokoji, zařízení disponuje i dvěma bezbariérovými pokoji. Každý pokoj má vlastní koupelnu s wc a sprchou, v bezbariérových pokojích je samozřejmostí také bezbariérová koupelna.

Recepce

Recepce je otevřena 12 hodin denně.

Gastronomie

Součástí hotelu je pivnice s českou kuchyní.

Okolí hotelu a Lipno nad Vltavou

Hotel BouCZECH***se nachází v klidné lokalitě obce Lipno nad Vltavou, 200 metrů od centra obce a pláže. V zimním období před hotelem zastavuje skibus, který klienty sváží do půlkilometru vzdáleného Skiareálu Lipno.

Rezervovat ubytování v HOTEL BOUCZECH - Lipno nad Vltavou

Nejbližší ubytování v Lipně nad Vltavou a okolí

Ubytování Lipno nad Vltavou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah