HOTEL BOUCZECH ECONOMY - Lipno nad Vltavou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel se nachází v klidné části staré obce Lipno nad Vltavou, necelých 400 metrů od jezera.

Hotel se nachází v klidné části staré obce Lipno nad Vltavou, asi 400m od jezera a 300m od centra dění, kde mimo jiné naleznete infocentrum, kavárny, restaurace, aquaworld, obchod s potravinami a centrální parkoviště, ze kterého se dostanete sedačkovou lanovou dráhou na sjezdovky skiareálu Lipno a Stezku v korunách stromů. Přibližně 50m od hotelu je malá prodejna COOP, pošta a kadeřnictví. V letních měsících Lipno nabízí také plavbu parníkem nebo zapůjčení kol, koloběžek a in-line bruslí.

Hotel má 16 pokojů z nichž každý obsahuje dvě místnosti. V menší se nachází jedna palanda, ve větší dvě palandy. Každé studio má vlastní sociální zařízení (sprchový kout, wc, umyvadlo). Lůžkoviny společně s klíčem od studia obdržíte při příjezdu na recepci od 16 do 18 hodin. Odjezdy jsou od 9:30 do 10 hodin. Na každém patře je společná kuchyň vybavená lednicemi, vařičem, mikrovlnnou troubou a základním nádobím.

HOTEL BOUCZECH ECONOMY ubytování v hotelu

Budova disponuje 16-ti pohodlnými, nově zařízenými apartmány s možností ubytování až 6-ti osob. Všechny apartmány jsou tvořeny větším pokojem se 4-mi lůžky a menším pokojem pro 2 osoby. Součástí apartmánů je samozřejmě koupelna a WC. Povlečení je v ceně ubytování.

Gastronomie

V každém patře budovy je plně vybavená kuchyň určená pro přípravu jídla ubytoaných hostů. Pro skupiny lze po dohodě zajistit snídaně, polopenzi a nebo plnou penzi.

Okolí hotelu a Lipno nad Vltavou

Hotel se nachází v klidné části staré obce Lipno nad Vltavou, asi 400m od jezera a 300m od centra dění, kde mimo jiné naleznete infocentrum, kavárny, restaurace, aquaworld, obchod s potravinami a centrální parkoviště, ze kterého se dostanete sedačkovou lanovou dráhou na sjezdovky skiareálu Lipno a Stezku v korunách stromů. Přibližně 50m od hotelu je malá prodejna COOP, pošta a kadeřnictví. V letních měsících Lipno nabízí také plavbu parníkem nebo zapůjčení kol, koloběžek a in-line bruslí.

Rezervovat ubytování v HOTEL BOUCZECH ECONOMY - Lipno nad Vltavou

Nejbližší ubytování v Lipně nad Vltavou a okolí

Ubytování Lipno nad Vltavou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah