PENZION JÁJA - LIPNO NAD VLTAVOU

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Jája nabízí ubytování v klidné části obce Lipno nad Vltavou, přímo u lesa, avšak veškeré atrakce jsou v pěší dostupnosti penzionu.

Rodinný penzion nabízející osobní přístup a pohodlné ubytování v jednom z pěti pokojů.

Hostům je také k dispozici uzavřené parkoviště, gril, venkovní posezení, zahrada, úschovna Vašeho sportovního vybavení či společná kuchyně s posezením.

PENZION JÁJA - LIPNO NAD VLTAVOU ubytování v pensionu

V penzionu Jája je celkem pět dvoulůžkových pokojů a jeden čtyřlůžkový. Na každém pokoji je televize a koupelna se sprchovým koutem, toaletou a umyvadlem. Dva dvoulůžkové pokoje jsou spojené jedním vchodem a mají sociální zařízení dohromady – vhodné pro rodiny s většími dětmi. V každém dvoulůžkovém pokoji je možnost přistýlek. Celková kapacita penzionu je 20 osob. Společná kuchyně pro hosty je nově rozšířena o vnitřní posezení.

Recepce

Nástup do penzionu od 14 hod. nebo dle dohody. Rovněž telefonickou objednávku je možno přijmout i v jiném časové rozmezí, než uvádí základní informace. Odjezd z penzionu je cca v 10 hod. nebo dle domluvy.

Gastronomie

Společná kuchyně

Možnost vlastního vaření ve společné kuchyni, kde je k dispozici elektrický sporák s pečící troubou, mikrovlnná trouba, lednice, rychlovarná konvice, kávovar, nádobí apod. Hosté mohou využít ke stravování blízký hotel cca 200 m, kde podávají snídaně formou bufetu a večeře a la carte.

Okolí pensionu a Lipno nad Vltavou

Penzion se nachází na konci obce, v polovině Slupečného vrchu - 15 minut od Královstí lesa, sjezdovek a Stezky v korunách stromů. Na penzion volně navazuje les. Do obchodu a na poštu je to zhruba 200 m. K jezeru - koupání, rybolov, cyklostezka cca 600 - 800 m. K lanovce na sjezdovky jezdí hosté autem nebo skibusem - cca 1 km.

Rezervovat ubytování v PENZION JÁJA - LIPNO NAD VLTAVOU

Nejbližší ubytování v Lipně nad Vltavou a okolí

Ubytování Lipno nad Vltavou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah